Villa Mestari

Tulossa uusi jäsenetu: Lohjan Kisakallio

Tulossa uusi jäsenetu: HIRSIVILLA JÄRVIMAISEMALLA Lohjan Kisakalliosta

Yhdistyksen jäsenistölle avautuu 2022 kesään mennessä mahdollisuus vuokrata uutta lomakiinteistöä Lohjan Kisakalliosta.

Villa Mestari

Villa Mestari

“Villa Mestari” (ent. Villa Carolina) on 2018 valmistunut moderni 135 m2 hirsirakennus rinteessä upealla isolla parvekkeella ja järvimaisemalla. Neljässä erillisessä makuuhuoneessa majoittuu mukavasti 6-8 henkilöä. Iso oleskelutila mahdollistaa yhdessäolon. Keittiö ja kodinhoitohuone on varustettu laadukkailla kodinkoneilla. Villan omaan varustukseen kuuluvan grillin ja pihakalusteiden ansiosta ruokailu on helppo järjestää myös ulkona. Lenkkivarusteetkin saat pestyä ja kuivattua paikan päällä. Villasta löytyy tietysti myös oma sauna. Kotikylpylämäisissä pesutiloissa on kaksi suihkua. Sisätilat kalustetaan yhdistyksen toimesta uusiksi (kuvissa eri kalustesarja).

Villa Mestari

Rannanpuoleinen terassi avautuu lasiovien takaa koko julkisivun matkalta ja tuo kesällä lisätilaa yli 40 m2. Takapihalta kulkevat rantaan portaat rannalle, josta löydät hiekkalentiskentän lisäksi uimarannan ja pienen venelaiturin. Rannalta voi erikseen vuokrata rantasaunaa. Kisakallio tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia harrastuksiin, tennis, padel, frisbeegolf, curling, kuntosali, välinevuokraus, kalastus ja ulkoilua Karnaisten korvessa. Osa eduista kuuluu Villan Vip-passin etuihin, jotka tarkentuvat myöhemmin.

Villa Mestari

Kohteeseen on hyvät liikenneyhteydet, Kisakallion keskustan ja rannan palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Villan omalla pihalla on neljä autopaikkaa, joista yksi on varustettu sähköauton Type2-latauspistokkeella.

Villa Mestari

Talotekniikasta kiinnostuneille

Villa Mestari on liitetty Kisakallion omaan aluelämpöön. Sisälämpötilan hallintaa on lisäksi parannettu ilmalämpöpumpulla, joka tuottaa valinnan mukaan lämpöä tai viileää. Villa on varustettu koneellisella ilmanvaihdolla, jossa on lämmöntalteenotto. Kohteeseen tulee käyttöön kaikki tilat kattava langaton nettiyhteys. Täällä olet tavoittamattomissa iisisti Netflixin äärellä tai erittäin tavoitettavissa etätyöpäivinä.

Varauskalenteri Kisakallion Villa Mestarin osalta avataan ohjeineen yhdistyksen kotisivuille ja vuokraehdoista ilmoitetaan myös jäsenlehdessä.

Villa Mestari

Villa Mestari pähkinänkuoressa:

135 m2 hirsihuvila, Lohja, Kisakallio
Rinnetontti järvimaisemalla
4 mh + oh/k + et + khh + 2 wc + kph + s
Iso 44 m2 terassi
4 autopaikkaa (Type2-latauspiste)
Pyykinpesu- ja kuivaus
Astianpesukone
Liesi, uuni, mikro, jääkaappi / pakas

Villa Mestari

Kallioniemi käytössä vuoden 2022 loppuun

Yhdistys luopuu 2022 vuoden loppuun mennessä Helsingin Kallioniemen vuokrakiinteistöstä. Pääsyyt kohteesta luopumiselle ovat haasteet sovittaa käyttöä vuokrausasteen nostamistarkoituksessa, sekä merkittäväksi taloudelliseksi riskiksi kohoavat rakennuksien ylläpito- ja korjauskulut. Kallioniemen vuokrasopimus on yhdistyksen kannalta epäedullisesti irtisanottavissa 3 kuukauden varoajalla. Korjausvelan suunnitelmallinen kuittaaminen ei siis takaisi mielenrauhaa tulevaisuudessa pysyvämmästä vuokrajärjestelystä Helsingin kaupungin kanssa.