Jäsenedut

Helsingin Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK ry

me tarjoamme sinulle

Helsingin Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK ry:n jäsenenä pääset nauttimaan monipuolisista jäseneduista: koulutusta, vapaa-ajantapahtumia, loma-asuntoja, alaosastojen harrastustoimintaa, kulttuuri- ja liikuntasetelietu. Keskusliitto RKL:n jäsenenä käytössäsi ovat myös liiton tarjoamat jäsenedut: koulutus, lehdet, loma-asunnot.

rkl-edut

RKL:n vuosimaksun maksaneet yhdistyksen jäsenet saavat myös RKL-edut, muun muassa koulutus- ja lehtiedut sekä mahdollisuuden vuokrata jäsenhintaan loma-asuntoja Kalajoelta, Leviltä, Rukalta, Vihdin Wuoriolasta sekä vuoden 2020 aikana valmistuvasta Aurinkorannikon lomahuoneistosta.

Koulutus

Kuukausittain järjestettävissä Mestari-illoissa esitelmiä ja esitelmöitsijöitä ajankohtaisista rakentamiseen liittyvistä aiheista.

RKL:n järjestämän yhdistyskoulutuksen tehokkaat ammattiin liittyvät koulutuspäivät rakennusasiantuntijoille.

Vapaa-ajan tapahtumat

Yhdistyksen järjestämät teatteri- ja elokuvaillat sekä muut mielenkiintoiset tapahtumat jäsenille ja heidän perheilleen.

Löydät meidän kaikki vapaa-ajan tapahtumat  tapahtumakalenterista.

Loma-asunnot

Yhdistyksen jäsenten käytössä on kaksi loma-asuntoa Jämsän Himoksella sekä vapaa-ajankiinteistö Villa Mestari Lohjan Kisakalliossa https://hrmy.fi/kisakallio-lohja/

Lisäksi Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL ry:n kautta on mahdollisuus vuokrata jäsenhintaan loma-asuntoja Kalajoelta, Leviltä, Rukalta, Vihdin Wuoriolasta sekä vuoden 2020 aikana valmistuvasta Aurinkorannikon lomahuoneistosta.

Harrastustoiminta

Yhdistyksen jäsenenä pääset osallistumaan 16 aktiivisen alaosaston ja yhteistyöyhdistyksen toimintaan. Tarjolla on harrastusten kirjo esimerkiksi golfista suunnistukseen ja kalastukseen ja kuorolaulusta museokäynteihin. Nuorten kerhon ja Rakennusmestariveteraanien toiminta kattaa puolestaan rakentajauran eri vaiheissa olevien mestareiden tarpeita.

Matkastipendit

Yhdistyksen jäsenenä voit hakea Rakennusmestarien Säätiön myöntämiä matkastipendejä virkistys- ja ammatillisille matkoille.