Rakennustyömaiden työnjohdon digitaitojen vahvistaminen (DigiMestari)

Tervetuloa DigiMestari-koulutuksiin!

TTS Työtehoseura ja LAB-ammattikorkeakoulu järjestävät yhdessä 9.2-3.5.2023 välisenä aikana yhteensä 13 koulutustilaisuutta liittyen rakennustyömaan digitalisaatioon.

Koulutukset ovat osa käynnissä olevaa DigiMestari-hanketta, joka toteutetaan REACT-EU-rahoituksella. Hankkeen tarkoituksena on edesauttaa rakentamiseen liittyvän digitalisaation hyödyntämistä arjen työssä, laatimalla siihen liittyvää koulutusmateriaalia ja järjestämällä koulutustilaisuuksia. 

Koulutukset ovat tarkoitettu rakennusalan työnjohdolle, muille rakennustyömaan toimihenkilöille sekä alan työnjohdon opiskelijoille. Koulutus on osallistujille maksutonta. Tarkemmat tiedot koulutuksesta liitteen koulutusesitteestä. Voit osallistua joko kaikkiin koulutuksiin tai vaikka vain yhteen niistä. Ilmoittautuminen onnistuu helposti koulutusesitteessä olevan linkin kautta. Koulutuspäiviin on mahdollista osallistua joko lähiopetuksena tai etäyhteydellä. Lähiosallistumismahdollisuus järjestetään LAB:n kampuksella Lappeenrannassa tai TTS:n Vantaan yksikössä. 

Oletpa sitten rakennusalan kokenut konkari tai vasta alalle tulossa niin tämä on sinulle oiva tilaisuus vahvistaa digitaitojasi. Käy valitsemassa sinua kiinnostavat ja aikatauluusi sopivat koulutuspäivät ja ilmoittaudu mahdollisimman pian, sillä osallistujia voidaan ottaa vain rajoitettu määrä.

Täältä ilmoittautumiseen.