Kisakallio Lohja

Helsingin Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK ry

'Villa mestari' - Lohja

Villa Mestari

Yhdistyksen jäsenistölle on avautunut kesän 2022 aikana mahdollisuus vuokrata uutta lomakiinteistöä Lohjan Kisakalliosta.

“Villa Mestari” (ent. Villa Carolina) on 2018 valmistunut moderni 135 m2 hirsirakennus rinteessä upealla isolla parvekkeella ja järvimaisemalla. Neljässä erillisessä makuuhuoneessa majoittuu mukavasti 6-8 henkilöä. Iso oleskelutila mahdollistaa yhdessäolon. Keittiö ja kodinhoitohuone on varustettu laadukkailla kodinkoneilla. Villan omaan varustukseen kuuluvan grillin ja pihakalusteiden ansiosta ruokailu on helppo järjestää myös ulkona. Lenkkivarusteetkin saat pestyä ja kuivattua paikan päällä. Villasta löytyy tietysti myös oma sauna. Kotikylpylämäisissä pesutiloissa on kaksi suihkua. Sisätilat kalustetaan yhdistyksen toimesta uusiksi (kuvissa eri kalustesarja).

Rannanpuoleinen terassi avautuu lasiovien takaa koko julkisivun matkalta ja tuo kesällä lisätilaa yli 40 m2.

Lisäksi Villa Mestarin mykistävän järvinäköalan terassille on asennettu ulkoporeallas, joka on käytettävissä 22.4.2024 alkaen. Ulkoporeallas sopii erinomaisesti rentoutumiseen ja virkistäytymiseen luonnon keskellä yhdessä läheisten kanssa.

Takapihalta kulkevat rantaan portaat rannalle, josta löydät hiekkalentiskentän lisäksi uimarannan ja pienen venelaiturin. Rannalta voi erikseen vuokrata rantasaunaa. Kisakallio tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia harrastuksiin, tennis, padel, frisbeegolf, curling, kuntosali, välinevuokraus, kalastus ja ulkoilua Karnaisten korvessa. Osa eduista kuuluu Villan Vip-passin etuihin, jotka tarkentuvat myöhemmin.

Kohteeseen on hyvät liikenneyhteydet, Kisakallion keskustan ja rannan palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Villan omalla pihalla on neljä autopaikkaa, joista yksi on varustettu sähköauton Type2-latauspistokkeella.

Talotekniikasta kiinnostuneille: Villa Mestari on liitetty Kisakallion omaan aluelämpöön. Sisälämpötilan hallintaa on lisäksi parannettu ilmalämpöpumpulla, joka tuottaa valinnan mukaan lämpöä tai viileää. Villa on varustettu koneellisella ilmanvaihdolla, jossa on lämmöntalteenotto. Kohteeseen tulee käyttöön kaikki tilat kattava langaton nettiyhteys. Täällä olet tavoittamattomissa iisisti Netflixin äärellä tai erittäin tavoitettavissa etätyöpäivinä.

Villa Mestari

Pähkinänkuoressa:

  • 135 m2 hirsihuvila, Lohja, Kisakallio
  • Rinnetontti järvimaisemalla
  • 4 mh + oh/k + et + khh + 2 wc + kph + s
  • Iso 44 m2 terassi + poreallas
  • 4 autopaikkaa (Type2-latauspiste)
  • Pyykinpesu- ja kuivaus
  • Astianpesukone
  • Liesi, uuni, mikro, jääkaappi / pakastin
  • Ilmanlämpöpumppu

Hinnat

VUOSI 2024

Viikkovuokra Villa Mestarissa on 450 €/viikko

 

Varaus

Varausanomukset tapahtuvat varauslomakkeen kautta. Varausanomuslomakkeen löydät tämän sivun ala-laidasta, pääset varausanomuslomakkeeseen myös painamalla tästä.

Villa Mestari vuokrataan viikoksi kerrallaan (alkaen maanantaina klo 16.00 ja päättyen seuraavana maanantaina klo 12.00).

Sisäänkirjautuminen tapahtuu Kisakallion resepsuunissa. Kaikki majoittautuvat täyttävät majoituskortin ja saavat 1-2 avainta.

Villa Mestarin viikkohintaan 450 € sisältyy vuodevaatteet (lakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet).

Villa Mestariin ei saa ottaa mukaan lemmikkejä. Yleiset ohjeet lähetetään Villan vuokranneille etukäteen.

Varauskalenteri

VUOSI 2024Villa Mestari
Viikko 1
Viikko 2
Viikko 3x
Viikko 4x
Viikko 5
Viikko 6
Viikko 7
Viikko 8x
Viikko 9
Viikko 10
Viikko 11
Viikko 12
Viikko 13x
Viikko 14x
Viikko 15x
Viikko 16x
Viikko 17x
Viikko 18x
Viikko 19x
Viikko 20x
Viikko 21x
Viikko 22x
VIikko 23
Viikko 24x
Viikko 25x
Viikko 26x
Viikko 27x
Viikko 28x
Viikko 29x
Viikko 30x
Viikko 31x
Viikko 32x
Viikko 33x
Viikko 34x
Viikko 35x
Viikko 36x
Viikko 37x
Viikko 38x
Viikko 39x
Viikko 40x
Viikko 41
Viikko 42x
Viikko 43x
Viikko 44
Viikko 45
Viikko 46
Viikko 47
Viikko 48
Viikko 49
Viikko 50
Viikko 51
Viikko 52x

Varausanomus - Villa mestari

Tämä ei ole varauslomake vaan varausanomuslomake.

VUODEN 2024 VIIKKOJA KOSKEVAT VARAUSANOMUKSET

käsitellään ja vahvistetaan marraskuussa 2023. Varausanomukset on toimitettava yhdistyksen toimistoon 27.10.2023 mennessä info@hrmy.fi

Varauskalenteri löytyy yhdistyksen kotisivuilta www.hrmy.fi.

Päällekkäisissä varauksissa tarkistetaan HRMY:n muiden kohteiden edellisen kauden varaukset. Etusija on niillä jäsenillä, jotka eivät ole käyttäneet muita yhdistyksen kohteita.

Jäsen voi vuokrata yhden viikon kalenterivuoden aikana.

Valitse varattava vuosi, viikko ja toissijainen viikko. Toissijainen toive on sitä varten jos ensisijainen ei ole vapaa.

Kirjoittakaa varmistukseksi alla olevaan laatikkoon haluamanne varausajankohdan päivämäärät.

Varausmaksun laiminlyönti aiheuttaa varauksen raukeamisen.

MUISTA TARKISTAA KAIKKI TIEDOT ENNEN LOMAKKEEN LÄHETTÄMISTÄ!