Kisakallio Lohja

Helsingin Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK ry

'Villa mestari' - Lohja

Villa Mestari

Yhdistyksen jäsenistölle avautuu 2022 kesään mennessä mahdollisuus vuokrata uutta lomakiinteistöä Lohjan Kisakalliosta.

“Villa Mestari” (ent. Villa Carolina) on 2018 valmistunut moderni 135 m2 hirsirakennus rinteessä upealla isolla parvekkeella ja järvimaisemalla. Neljässä erillisessä makuuhuoneessa majoittuu mukavasti 6-8 henkilöä. Iso oleskelutila mahdollistaa yhdessäolon. Keittiö ja kodinhoitohuone on varustettu laadukkailla kodinkoneilla. Villan omaan varustukseen kuuluvan grillin ja pihakalusteiden ansiosta ruokailu on helppo järjestää myös ulkona. Lenkkivarusteetkin saat pestyä ja kuivattua paikan päällä. Villasta löytyy tietysti myös oma sauna. Kotikylpylämäisissä pesutiloissa on kaksi suihkua. Sisätilat kalustetaan yhdistyksen toimesta uusiksi (kuvissa eri kalustesarja).

Rannanpuoleinen terassi avautuu lasiovien takaa koko julkisivun matkalta ja tuo kesällä lisätilaa yli 40 m2. Takapihalta kulkevat rantaan portaat rannalle, josta löydät hiekkalentiskentän lisäksi uimarannan ja pienen venelaiturin. Rannalta voi erikseen vuokrata rantasaunaa. Kisakallio tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia harrastuksiin, tennis, padel, frisbeegolf, curling, kuntosali, välinevuokraus, kalastus ja ulkoilua Karnaisten korvessa. Osa eduista kuuluu Villan Vip-passin etuihin, jotka tarkentuvat myöhemmin.

Kohteeseen on hyvät liikenneyhteydet, Kisakallion keskustan ja rannan palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Villan omalla pihalla on neljä autopaikkaa, joista yksi on varustettu sähköauton Type2-latauspistokkeella.

Talotekniikasta kiinnostuneille: Villa Mestari on liitetty Kisakallion omaan aluelämpöön. Sisälämpötilan hallintaa on lisäksi parannettu ilmalämpöpumpulla, joka tuottaa valinnan mukaan lämpöä tai viileää. Villa on varustettu koneellisella ilmanvaihdolla, jossa on lämmöntalteenotto. Kohteeseen tulee käyttöön kaikki tilat kattava langaton nettiyhteys. Täällä olet tavoittamattomissa iisisti Netflixin äärellä tai erittäin tavoitettavissa etätyöpäivinä.

Varauskalenteri Kisakallion Villa Mestarin osalta avataan ohjeineen yhdistyksen kotisivuille ja vuokraehdoista ilmoitetaan myös jäsenlehdessä.

Villa Mestari

Pähkinänkuoressa:

  • 135 m2 hirsihuvila, Lohja, Kisakallio
  • Rinnetontti järvimaisemalla
  • 4 mh + oh/k + et + khh + 2 wc + kph + s
  • Iso 44 m2 terassi
  • 4 autopaikkaa (Type2-latauspiste)
  • Pyykinpesu- ja kuivaus
  • Astianpesukone
  • Liesi, uuni, mikro, jääkaappi / pakas