Kisakallio Lohja

Helsingin Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK ry

'Villa mestari' - Lohja

Villa Mestari

Yhdistyksen jäsenistölle avautuu 2022 kesään mennessä mahdollisuus vuokrata uutta lomakiinteistöä Lohjan Kisakalliosta.

“Villa Mestari” (ent. Villa Carolina) on 2018 valmistunut moderni 135 m2 hirsirakennus rinteessä upealla isolla parvekkeella ja järvimaisemalla. Neljässä erillisessä makuuhuoneessa majoittuu mukavasti 6-8 henkilöä. Iso oleskelutila mahdollistaa yhdessäolon. Keittiö ja kodinhoitohuone on varustettu laadukkailla kodinkoneilla. Villan omaan varustukseen kuuluvan grillin ja pihakalusteiden ansiosta ruokailu on helppo järjestää myös ulkona. Lenkkivarusteetkin saat pestyä ja kuivattua paikan päällä. Villasta löytyy tietysti myös oma sauna. Kotikylpylämäisissä pesutiloissa on kaksi suihkua. Sisätilat kalustetaan yhdistyksen toimesta uusiksi (kuvissa eri kalustesarja).

Rannanpuoleinen terassi avautuu lasiovien takaa koko julkisivun matkalta ja tuo kesällä lisätilaa yli 40 m2. Takapihalta kulkevat rantaan portaat rannalle, josta löydät hiekkalentiskentän lisäksi uimarannan ja pienen venelaiturin. Rannalta voi erikseen vuokrata rantasaunaa. Kisakallio tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia harrastuksiin, tennis, padel, frisbeegolf, curling, kuntosali, välinevuokraus, kalastus ja ulkoilua Karnaisten korvessa. Osa eduista kuuluu Villan Vip-passin etuihin, jotka tarkentuvat myöhemmin.

Kohteeseen on hyvät liikenneyhteydet, Kisakallion keskustan ja rannan palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Villan omalla pihalla on neljä autopaikkaa, joista yksi on varustettu sähköauton Type2-latauspistokkeella.

Talotekniikasta kiinnostuneille: Villa Mestari on liitetty Kisakallion omaan aluelämpöön. Sisälämpötilan hallintaa on lisäksi parannettu ilmalämpöpumpulla, joka tuottaa valinnan mukaan lämpöä tai viileää. Villa on varustettu koneellisella ilmanvaihdolla, jossa on lämmöntalteenotto. Kohteeseen tulee käyttöön kaikki tilat kattava langaton nettiyhteys. Täällä olet tavoittamattomissa iisisti Netflixin äärellä tai erittäin tavoitettavissa etätyöpäivinä.

Villa Mestari

Pähkinänkuoressa:

  • 135 m2 hirsihuvila, Lohja, Kisakallio
  • Rinnetontti järvimaisemalla
  • 4 mh + oh/k + et + khh + 2 wc + kph + s
  • Iso 44 m2 terassi
  • 4 autopaikkaa (Type2-latauspiste)
  • Pyykinpesu- ja kuivaus
  • Astianpesukone
  • Liesi, uuni, mikro, jääkaappi / pakastin
  • Ilmanlämpöpumppu

Hinnat

VUOSI 2022

Viikkovuokra Villa Mestarissa on 480 €/viikko

Varaus

Varausanomukset tapahtuvat varauslomakkeen kautta. Varausanomuslomakkeen löydät tämän sivun ala-laidasta, pääset varausanomuslomakkeeseen myös painamalla tästä.

Villa Mestari vuokrataan viikoksi kerrallaan (alkaen maanantaina klo 16.00 ja päättyen seuraavana maanantaina klo 12.00).

Sisäänkirjautuminen tapahtuu Kisakallion resepsuunissa. Kaikki majoittautuvat täyttävät majoituskortin ja saavat 1-2 avainta. Villa Mestarissa on valmiina vuodevaatteet, mutta jokainen tuo omat lakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet.

Villa Mestariin ei saa ottaa mukaan lemmikkejä. Yleiset ohjeet lähetetään Villan vuokranneille etukäteen.

Varauskalenteri

Vuosi 2022 
ViikkoVilla Mestari
Viikko 5
Viikko 6
Viikko 7
Viikko 8
Viikko 9
Viikko 10
Viikko 11
Viikko 12
Viikko 13
Viikko 14
Viikko 15x
Viikko 16
Viikko 17
Viikko 18x
Viikko 19
Viikko 20
Viikko 21x
Viikko 22x
Viikko 23x
Viikko 24x
Viikko 25x
Viikko 26x
Viikko 27x
Viikko 28x
Viikko 29x
Viikko 30x
Viikko 31x
Viikko 32x
Viikko 33x
Viikko 34x
Viikko 35
Viikko 36x
Viikko 37x
Viikko 38x
Viikko 39x
Viikko 40
Viikko 41x
Viikko 42x
Viikko 43
Viikko 44
Viikko 45
Viikko 46
Viikko 47
Viikko 48
Viikko 49
Viikko 50
Viikko 51
Viikko 52

Varausanomus - Villa mestari

Tämä ei ole varauslomake vaan varausanomuslomake.

VUODEN 2022 VIIKKOJA KOSKEVAT VARAUSANOMUKSET

VILLA MESTARIN VARAUKSET TEHDÄÄN 1. – 15.4.2022

Varauskalenteri löytyy yhdistyksen kotisivuilta www.hrmy.fi.

Järjestelmä avautuu kesäkauden (touko-lokakuu 2022) Villa Mestari -varauksille 1.4.2022. Varaustoiveita vastaanotetaan 15.4.2022 asti.

Päällekkäisissä varauksissa tarkistetaan HRMY:n muiden kohteiden edellisen kauden varaukset. Etusija on niillä jäsenillä, jotka eivät ole käyttäneet muita yhdistyksen kohteita.

Jäsen voi vuokrata max. 2 (kaksi) erillistä viikkoa yhden kalenterivuoden aikana.

Valitse varattava vuosi, viikko ja toissijainen viikko. Toissijainen toive on sitä varten jos ensisijainen ei ole vapaa.

Kirjoittakaa varmistukseksi alla olevaan laatikkoon haluamanne varausajankohdan päivämäärät.

Varausmaksun laiminlyönti aiheuttaa varauksen raukeamisen.

MUISTA TARKISTAA KAIKKI TIEDOT ENNEN LOMAKKEEN LÄHETTÄMISTÄ!