Katsaus vuoteen 2019

Vilkas toimintavuosi 2019 taittuu lopuilleen. Jäljellä ovat joulukuussa vielä Rouvien sekä Veteraanikerhon ja KUPE:n pikkujoulut ja Mestari-Laulajien Joulukonsertit.

Yhdistyksen toimisto muutti Voimataloon kesäkuussa. Uusi toimisto on osoittautunut toimivaksi ja viihtyisäksi. Alaosastot ovat myös kotiutuneet omiin tiloihinsa.

Syyskokous pidettiin Sähkötalossa 14.10.2019. Jouko Karjalaisen ammattitaidolla saatiin kokous pidettyä ennätyksellisen vauhdikkaasti.

Hallituksessa oli erovuorossa viisi jäsentä: Joonas Anttila, Jere Väisänen, Trang Huynh, Niilo Hämäläinen ja Tommi Peuhkuri. Niilolla tuli kuusi vuotta hallitusjäsenyyttä täyteen ja Tommi kertoi, ettei oma aika riitä tällä hetkellä yhdistystoimintaan. Niilolle ja Tommille suuret kiitokset kuluneista vuosista. Molemmat ovat olleet aktiivisesti mukana mm. Nuorten Kerhon toiminnassa.

Perinteinen äänestys hallituksen jäsenistä järjestettiin jälleen. Tällä kertaa laskenta saatiin suoritettua alle 25 minuutissa.

Kaudelle 2020-2021 tulivat valituiksi Joonas Anttila, Trang Huynh ja Jere Väisänen ”vanhoina” jäseninä. Uusina jäseninä valittiin Jerkko Koskinen sekä paluun hallitukseen tekevä Rami Järvinen. Toivotan uudet hallituksen jäsenet Jerkon ja Ramin tutustumaan hallitukseen joulukuun hallituksen kokoukseen, joka pidetään 9.12.2019.

Yhdistys sai hyvän ja nuorekkaan hallituksen. Sieltä löytyy nuorta innokkuutta, vahvaa osaamista ja perinteitä vaalivia jäseniä.

Samalla haluan kiittää alaosastoja hyvästä yhteistyöstä ja kiittää lukuisista tapahtumista, joita on jälleen vuoden aikana toteutettu.

Yhdistys, ilman loistavaa järjestösihteeriä Sanna Erosta, ei olisi pystynyt tähän. Lisäksi iso kiitos lehtemme päätoimittaja Sirkka Saariselle, hänen kädenjäljestä olemme saaneet nauttia jäsenlehden muodossa.

Jäsenistölle toivotan oikein hyvää loppuvuotta, tammikuun Mestari-illassa tavataan!

Timo Saarikko pj