(09) 646 343
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

SIIRTYY maaliskuun alkuun/KUPE:n opastetetut käynnit Sinebrychoffin taidemuseoon

19/01

Kulttuuri- ja perinnekerho KUPEn järjestämät opastetut käynnit Sinebrychoffin taidemuseoon (Bulevardi 40, 00120 Helsinki) siirtyvät

tiistaihin 1.3.2022 klo 16.00

terveysviranomaisten kiellettyä kokoontumiset ja opastukset museoissa.

Mahdollisuus tutustua kaksoisohjelmassa niin Jarmo Mäkilän näyttelyyn kuin itse rakennukseenkin. Kierroksia varten jakaannumme kahteen ryhmään, joista yksi ryhmä lähtee tutustumaan Jarmo Mäkilän näyttelyyn ja toinen rakennukseen. Ryhmätoive on esitettävä ilmoittautumisen yhteydessä.

Koronapassi, kuvallinen henkilöllisyystodistus ja sähköpostiosoite ovat edellytyksiä ryhmiin pääsemisille ja välttämättömiä, jotta voimme tarvittaessa mukautua terveysviranomaisten ohjeisiin.

Ilmoittautuminen matti.vuorensola@gmail.com sekä pääsymaksu 22 € KUPE:n tilille FI08 1010 3006 1003 66

tiistaihin 15.2. mennessä.

*************************************************************

Jarmo Mäkilä

Matrix Hardcore

Millainen on museo museossa, todellisuus todellisuuden sisällä, kun kaikki ei olekaan sitä miltä näyttää? Taiteilija Jarmo Mäkilä, Suomen taide-elämän oman tiensä kulkija ja suunnannäyttäjä, maalaa teoksillaan katsojan mieleen kertomuksia. Yksityiskohdat avaavat toisia maailmoja. Mäkilän tuoreet teokset käyvät taidehistoriallista vuoropuhelua museon vanhan taiteen kanssa ja haastavat sinut mukaan.

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
19/01
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Sinebrychoffin taidemuseo
Bulevardi 40
Helsinki, 00120
+ Google Map
View Tapahtumapaikka Website