liittyminen

Helsingin Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK ry

Liity jäseneksi

Kuka voi liittyä jäseneksi?

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi päästä teknillisen oppilaitoksen (ent. teknillisen koulun) opistotasoisen tai sitä vastaavan tai sitä korkeamman teknillisen oppimäärän suorittanut henkilö.

Yhdistyksen jäsenet ovat perinteisen teknikon tai uuden rakennusmestarit (AMK) -tutkinnon suorittaneita rakennusmestareita ja rakennusinsinöörejä. He toimivat usein rakennustuotannon johto-, suunnittelu-, hankinta- ja valvontatehtävissä talonrakentamisessa, infrarakentamisessa tai talotekniikassa.

Yhdistykseen kuuluu myös ammatinharjoittajia ja yrittäjiä.

Miksi liittyä jäseneksi?

Yhdistyksen jäsenenä liityt osaksi rakentamisen asiantuntijaverkostoa, pääset vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan ja nauttimaan sen tarjoamista monipuolisista jäseneduista.

Miten liityn jäseneksi?

Yhdistyksen jäsenhakemuksen voi jättää täyttämällä liittymislomakkeen RAKENNUSMESTARIT JA -INSINÖÖRIT AMK RKL ry:n sivuilla.
RKL toimittaa sen rakennusmestariyhdistykseen.

Lomakkeen voit tilata myös HRMYn toimistosta puh. 09-646343 tai e-mail: info@hrmy.fi. Lisäksi jäseneksi hyväksymiseksi tulee esittää yhdistykselle todistus em. rakennusalan tutkinnosta. Jäljennös todistuksen etusivusta riittää.

Todistuksen voi postittaa yhdistykseen osoitteeseen Malminkatu 16, 00100 Helsinki tai lähettää sähköpostitse info@hrmy.fi.