Elokuvaesitys:

RISTO RÄPPÄÄJÄ JA VIILEÄ VENLA

Yhdistys järjestää perhetapahtumana Risto Räppääjä ja Viileä Venla -elokuvaesityksen torstaina 19.4.2012 klo 17.30 (näytöksen kesto 1 tunti 15 minuuttia) Tennispalatsissa.

Elokuvaesitys toteutuu, olemme varanneet koko salin!

Paikkoja on vielä runsaasti. 

Liput on maksettava yhdistyksen tilille FI40 2044 1800 0647 11. Jäsenen lippu on ilmainen, lapsen lipun hinta on 6 € ja muiden aikuisten lipun hinta 10,5 €.

Ilmoittautuminen kirsi.takkinen@hrmy.fi tai 09-646343.

Risto Räppääjä ja Nelli Nuudelipää lähtevät SAAREEN, missä Elvi Räppääjä toimii lomakeskuksen emäntänä. Paikalle saapuu myös Ristoa ja Nelliä hiukan vanhempi Venla isänsä Uolevi Horsmaniemen kanssa. Venlan tulo hämmentää Riston ja Nellin välejä, koska Nelli alkaa viihtyä yhä enemmän Venlan seurassa. Samanaikaisesti vanhat ystävykset Pakastaja-Elvi ja Uolevi lähestyvät toisiaan.

Koko perheen musiikkikomedia Risto Räppääjä ja viileä Venla kertoo ystävyydestä, yksinäisyydestä ja erilaisuuden hyväksymisestä.

Ohjaaja: Mari Rantasila

Pääosissa: Lauri Karo, Venni Uotila, Olivia Ainali, Annu Valonen, Ulla Tapaninen, Martti Suosalo, Juha Muje

Käsikirjoittaja: Sinikka Nopola, Tiina Nopola

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti