HIMOS KUTSUU LOMAILEMAAN

Käytössä 2 lomahuoneistoa

Himoslakka A ja B  sijaitsevat keskeisellä paikalla Länsi-Himoksen Himoslaaksossa, osoitteessa Laaksolankuja 10. Vieressä ovat Himoksen keskeisimmät palvelut, laskettelurinteet, ulkoilureitit, 9-reikäinen golf-kenttä, ravintolapalvelut, kesäteatteri ja muita kesätapahtumia. Lähitulevaisuuden suunnitelmissa on mm. mittava kylpylähotelli, täysimittainen golf-kenttä, venesatama ja ties mitä. 

Kohteet ovat täysin kalustettuina ja varustettuina. Niissä on asuinpinta-alaa 88 m2, sisältäen tupakeittiön lisäksi saunatilat ja kaksi makuuhuonetta. Parvelta löytyy lisää petinpaikkoja. niissä mahtuu pitämään vaikka pienimuotoisen ryhmäkokouksen.

Hallitus on hyväksynyt käyttöä ja varausta koskevat säännöt, joita tarvittaessa tarkistetaan käytännössä saatujen kokemuksien perusteella.

Kohteen käyttö on todellinen jäsenetu yhdistyksen varsinaisille jäsenille. Varausehdoissa mainitun varausmaksun lisäksi ei jäseniltä peritä varsinaista vuokraa. Tästä kiitos Rakennusmestarien Säätiölle. Varausmaksulla katetaan käytöstä aiheutuvia kiinteitä kuluja.

Nyt jäsenkuntaa kehotetaan ottamaan mahdollisuus huomioon tulevissa lomailu- ja liikuntasuunnitelmissanne. Varausehdot löydät ohesta.

Hallitus

 himosmökki himospohja


LOMA-ASUNNON VARAAMINEN:

Himoslakka A ja B

Laaksolankuja 10, Jämsä Himos-Laakso

Loma-asunnon käyttöoikeus on varsinaisilla jäsenillä, joiden jäsenyys on kestänyt yli vuoden ja jäsenmaksut on maksettu.

Jäsenetuna loma-asunto on mahdollista varata yhdistyksen kautta viikoksi kerrallaan. Varaustilanteen niin salliessa, samalle henkilölle voidaan myöntää kalenterivuoden aikana enintään kaksi viikon mittaista jaksoa. 

Vaihtopäivä on perjantai. Huoneisto luovutetaan käyttöön perjantaina klo 17.00 jälkeen. Sieltä on poistuttava ja avaimet luovutettava seuraavaan perjantaihin klo 12.00 mennessä.

Avaimien luovutus ja palautus Himos Mökkipalvelut Oy:n (myöhemmin HMP) keskusvaraamossa, Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä, puh. 014-717 5500. Avaimet luovutetaan vain varauksen tehneelle yhdistyksen varsinaiselle jäsenelle henkilöllisyystodistusta vastaan ja hän toimii kohteessa vastuuhenkilönä, joka vastaa kohteen asiallisesta käytöstä ja mahdollisista normaalin kulumisen lisäksi syntyneistä vaurioista.

Yhdistyksen hallitus seuraa huoneiston käyttöä ja nimeää vastuu henkilöt valvomaan lomaviikkojen jakamista.

Yhdistyksen toimistosta ja nettisivuilta, http://www.hrmy.fi/, saatavalla lomakkeella tehdyt kirjalliset varausanomukset on toimitettava yhdistyksen toimistoon Sanna Eroselle. Kuluvan vuoden osalta anomukset on lähetettävä vähintään kuukautta ennen aiottua lomaviikkoa. Samaa viikkoa hakeneiden kesken tasatilanne ratkaistaan arpomalla. Jatkossa jakoperusteissa huomioidaan myöskin aikaisempi käyttö siten että viimeksi käyttänyt joutuu väistymään.

Seuraavan vuoden viikojen varauksesta ilmoitetaan aina erikseen.

Varsinaiselta jäseneltä peritään varauksen yhteydessä varausmaksu, joka on maksettava yhdistyksen tilille heti varauksen tultua hyväksytyksi, kuitenkin viimeistään ilmoitettuun määräpäivään mennessä. Varaus astuu voimaan vain varausmaksua vastaan. Maksun myöhästyminen aiheuttaa varauksen raukeamisen.

Huoneiston käyttö on jäsenetu, eikä siitä varausmaksun lisäksi peritä muuta viikkovuokraa.

Jos varaus perutaan viimeistään 7 vuorokautta ennen varauksen alkamispäivää, palautetaan puolet varausmaksusta. Tämän jälkeen peruuttamattoman varauksen maksua ei palauteta.

Lähdettäessä on huoneisto luovutettava asiallisessa kunnossa. Havaituista kiinteistön, kaluston tai irtaimiston puutteista, vioista tai rikkoontumisista, pois lukien luonnollinen kuluminen, on lähtiessä ilmoitettava HMP:n vastaanottoon. Käytön jälkeisen normaalin viikkosiivouksen tekee HMP. Normaalista poikkeavasta lisäsiivouksesta HMP laskuttaa yhdistystä, joka laskuttaa edelleen huoneiston käyttäjää.

HMP on toimittanut huoneistoon ns. käsivaraston liinavaatteita, joista se laskuttaa kulutuksen mukaan 10 €/setti. Kylpypyyhkeen hinta on 4 €.

Omien liinavaatteiden käyttö on mahdollista.

HUOM! Majoissa ei saa tupakoida eikä sinne saa viedä lemmikkieläimiä!

 

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti