Puheenjohtajan palsta

Puheenjohtajan avaussanat Syyskokouksessa

Arvoisa kunniapuheenjohtaja, hyvät yhdistyksemme jäsenet

Olemme keskustelleet pitkään, miten saada nuoria mukaan yhdistystoimintaan. Asia ei ole uusi, jo vuoden 1917 vuosikokouksessa Mooses Oksanen käytti puheenvuoron, jossa hän esitti toivomuksen, että "nuoremmille voimille varattaisiin tilaisuus harjoitella hoitamaan vastuunalaisia tehtäviä".

Noin viisi vuotta sitten päätettiin perustaa Nuorten kerho. Päätavoitteena oli tavoittaa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa opiskelijat liittymään opiskelijajäseniksi. Nuorten kerhon vetäjät ovat käyneet esittäytymässä oppilaitoksissa ja jakamassa tietoa yhdistyksestä yhdessä RKL:n edustajan kanssa.

Nuorten kerho järjestää lukuisia tapahtumia, niin aloitteleville kuin pidemmälle edenneille opiskelijoille. Olemmekin onnistuneet saamaan lukuisia opiskelijajäseniä ja osa heistä on liittynyt aikanaan varsinaisiksi jäseniksi.

Valitettavasti nuoret jäsenet eivät ole osallistuneet Mestari-iltoihin niin aktiivisesti kuin olisimme halunneet.

Mestari-iltojen aiheita on pyritty muuttamaan niin, että ne kiinnostaisivat myös nuoria jäseniä. Siinä meillä on vielä tehtäväsarkaa.

Tänään meillä on syyskokous, jossa valitaan 5 jäsentä hallitukseen erovuoroisten tilalle. Ilolla voin todeta, että nuoria jäseniä on kiinnostunut hallitustyöskentelystä ja he ovat valmiita hoitamaan vastuunalaisia tehtäviä. Ei pidä kuitenkaan unohtaa kokeneita jäseniä, heidän ammattitaitoaan ja tuntemusta yhdistyksen historiasta.

Toivotan jäsenille antoisaa syyskokousiltaa, tehdään hyviä päätöksiä.

Hyvää syksyä!

Timo Saarikko, puheenjohtaja

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti