Puheenjohtajan palsta

Yhdistyksen syyskausi käynnistyy uusissa tiloissa. Keväällähän jätettiin hyvästit Rakennusmestarien talolle sen peruskorjauksen ajaksi. Päättäjäisiä vietettiin toukokuun Mestari-illassa. Kesäkuun alussa toimisto pääsi muuttamaan Voimataloon valmistuneisiin tiloihin. Päästiin viettämään hyvin ansaittua kesää.

Yhdistyksen toimistolla on kuitenkin riittänyt kiireitä. Normaalit rutiinit oli tehtävä muuton lisäksi. Syksyn ohjelmia on suunniteltu. Niistä on tietoa tämän lehden sivuilla.

Yhdistystoiminta jatkuu varsin kiireisenä. Ensi kesänä meillä on järjestettävää sekä RKL Veteraanien Kesäpäivät 2020 että RKL Kesäpäivät 2020.

Syyskauden avaus pidetään yhdistyksen uusissa Mestari-iltatiloissa Sähkötalossa Alvar Aaltoauditoriossa osoitteessa Runeberginkatu 1. Illan teemana on Pukeutuminen. Siitä tulee kertomaan pukeutumiskouluttaja Katja Anttila. Aihe on varmasti mielenkiintoinen ja herättää varmasti kysymyksiä ja keskusteluakin.

Uusi kokoustila muuttaa myös vanhoja rutiineja. Mestari-illassa on kuitenkin entiseen tapaan tarjolla pientä iltapalaa ja perinteinen viinitarjoilu. Toivottavasti järjestelyt onnistuvat. Pyritään seuraamaan ohjeita niin saamme Mestari-illan sujumaan mallikkaasti.

Tässä jäsenlehdessä on jo paljon ilmoituksia loppuvuoden ohjelmista, niihin kannattaa tutustua hyvissä ajoin ja varmistaa mukaantulo varaamalla liput.

Toivotan kaikille mukavaa syksyä.

Toivottavasti näemme runsaslukuisina Mestari-illassa.

Timo Saarikko pj
 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti