Kuvattu Kallioniemessä!

ELOKUVIIN 2. MARRASKUUTA KLO 13.00


Ohjaaja Anssi Mänttärin uusi elokuva YÖN PIMEINÄ TUNTEINA on kuvattu pääosin Kallioniemessä. - Nyt hän on järjestänyt yhdistykselle oman näytöksen. Se järjestetään Elokuvateatteri Orionissa, Eerikinkatu 15, (Helsinki) lauantaina 2.11.2019 klo 13.00.

Tilaisuus on maksuton jäsen + avec, 200 ensimmäiseksi ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Ilmoittautumiset sähköpostitse info@hrmy.fi viimeistään 1.11. mennessä

"Joensuun Ellin ohjaaja astuu takaisin kesäyön hymyilyyn humaanin atmosfäärin, kärjistyvien perhesuhteiden ja kunnallispolitiikan kriisiytyvien kiemuroiden merkitsemässä tragikomediassa. Uutistoimittaja saapuu tekemään 70-vuotishaastattelua ulkoisesti narsistisesta, kieron piiloviisaasta patriarkkataiteilijasta, jonka kesämökille työntyy illan mittaan yhä kirjavampaa väkeä. Kosteiksi kääntyneiden juhlien jälkeen rannalta löytyy ruumis ja rikoksen hehku polttelee epäiltyjen kalvenneita kasvoja."

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti