SUUNNISTUS

Vuosikertomus 2018

Viikoittaisia sarjakilpailuja lähialueiden suunnistusseurojen järjestäminä pidettiin kaudella 2018 seitsemäntoista. Vuosi 2018 oli toinen vuosi, kun yö-kisa laskettiin mukaan 17. sarjakilpailuun. Näiden lisäksi järjestettiin 41. RKM: n viestisuunnistus 12.6.2018 Espoon Siikajärvellä.

Sarjakilpailujen yhteydessä pidettiin seuraavat erikoiskilpailut

5.6. Pitkät matkat / Helsingin RKMyhdistyksen – yritysten välinen joukkuekilpailu Kirkkonummella
12.6. RKM-viesti, Espoon Siikajärvellä
14.8. Helsingin ja Espoon RKMyhdistysten mestaruuskilpailut Keimolassa
21.8. Rakentaja-Rastit ry:n mestaruuskilpailut, Luukki
4.9. RIL:n mestaruuskilpailut Sipoossa
25.9. Yö-suunnistus A-, B- ja C-sarjat, Keravalla

Lisäksi osallistuttiin 18.-19.8.2018 Rakentajien SM-suunnistuksen mestaruuskilpailuihin Vihdissä. Tuloksena oli mestaruuksia ja muita hyviä sijoituksia, joten Sarvet saatiin taas palautettua Helsingin yhdistykselle.

Kauden aikana kilpailuissa tehtiin 1767 kilpailusuoritusta (RKM-viesti ja Yö-kisa mukaan lukien) Sarjakilpailuissa oli keskimäärin 100 osallistujaa / kilpailu ja yhteensä 1698 kilpailusuoritusta. Edellisenä vuotena kilpailusuorituksia oli 1806 (sarjakilpailussa). Kauden 2018 päättäjäiset pidettiin 2.10.2018 Kallioniemessä, Helsingissä.

Tiistaisten kilpailujen tulokset olivat kaikkien luettavissa pääsääntöisesti saman viikon keskiviikkona ositteessa www.rakentajarastit. com. Perinteiset yhteenvetolistat kesän suunnistuksista ovat nähtävillä ja tulostettavissa samoilta sivuilta. Kotisivujen ja tulospalvelun kehittämistä jatkettiin edelleen vuonna 2018.

Julkaisimme kauden kilpailuohjelman Helsingin Rakennusmestarit ja -insinöörit -lehdessä sekä erillisen käsiohjelman maaliskuussa, joka jaettiin jäsenille.

Suunnistusjaoston esimies/rahastonhoitaja on Sakari Heikkinen.

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti