MAILAPELIJAOS / Tennis / squash /sulkapallo

Toimintakertomus 2018

Toimintakauden tavoitteena on edelleen ollut saada yhdistyksen uusia liikunnan harrastajia kiinnostumaan myös mailapeleistä muiden urheiluliikuntamuotojen lisäksi. Tennis, sulkapallo ja squash ovat suosittuja kunto-urheilulajeja, jotka sopivat lähes kaikenikäisille.

Yhdistyksen aktiiviset tenniksen harrastajat harjoittelevat itse varaamillaan pelivuoroilla pääkaupunkiseudun tennishalleilla. Pelaajat maksavat itse harjoitusvuoronsa käyttäen yhdistyksen tukemia liikuntaseteleitä ja pelaavat omilla pelivälineillään. Jaoksen tenniksen vetäjät ovat tarjonneet henkilökohtaista valmennusta ja valmennustietoutta kaikille halukkaille pelaajille.

Monet pelaajat ovat osallistuneet tennishallien järjestämiin kaksin- ja nelinpelisarjoihin ja pelaavat myös kansallisissa kilpailuissa sekä Suomen Tennisliiton järjestämää sarjatennistä vaihtelevalla menestyksellä. Kilpailukulunsa pelaajat maksavat henkilökohtaisesti.

Kiitämme kaikkia aktiivisia tenniksen ja sulkapallon harrastajia ja kilpapelaajia osallistumisesta jaoksen toimintaan.

Jaoksen tenniksen vetäjät ja pelaajat ovat järjestäneet myös yhteisiä harjoituksia SAFA:n, RIL:n ja HeRIA:n tennispelaajien kanssa. Perinteinen nelinpeliottelu pelattiin tänä vuonna LVI-, rakenne- js laivanrakennusinsinöörejä ja HRMY:tä edustavien jäsenten kesken. Jaoksen tenniksen kaksinpelin mestaruudesta ei tänä vuonna pelattu.

Ikä ei ole uuden harrastuksen aloittamisen este. Squashin ja Sulkapallon harjoitusten vetäjiksi tarvitsemme apuvoimia. Asiasta kiinnostuneita kokeneita pelaajia pyydämme ottamaan yhteyttä jaoksen vetäjiin. Jaoston toiminnasta olemme tiedottaneet yhdistyksen jäsenlehdessä, kotisivuilla ja sähköpostin välityksellä suoraan pelaajille.

Kunnossa kaiken ikää toivottavat jaoston vetäjät Martti Rissanen, Eino Menlös ja Olavi Malminen.
 

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti