NUORTEN KERHO

Toimintakertomus 2018

Nuorten Kerhon tehtävänä on järjestää opiskelijoilla ja nuorille jo valmistuneille mielenkiintoista ohjelmaa sekä tuoda nuoret jäsenet osaksi varsinaista yhdistyksen toimintaa.

Toimintavuosi 2018 oli erittäin tapahtumarikas. Nuorten Kerhon toiminta on kehittynyt vuosi vuodelta ja tapahtumien sisältö tuo lisäarvoa jäsenille ja opiskelijajäsenille.

Tammikuussa 2018 Nuorten Kerho organisoi rekry-tapahtuman. Yrityksistä osallistui paikalle: Varte, NCC, Jatke sekä SRV. Yritykset pitivät esittelyt toiminnastaan sekä uramahdollisuuksista yrityksessä. Yrityksien ständeillä osallistujat pystyivät esittämään kysymyksiä potentiaalisille työnantajille. Rekrytapahtuman tarkoituksena oli tuoda opiskelijat ja työantajat yhteen; tavoitteessa onnistuttiin hyvin. Toinen rekrytapahtuma järjestettiin marraskuussa 2018. Se houkutteli paikalle erittäin runsaasti opiskelijoita.

Keväällä Nuorten Kerho vieraili Ison Omenan virtuaalipuistossa. Monelle tämä oli ensimmäinen vierailu virtuaalipuistoon. Nuorten Kerhon toiminnassa pyritään huomioimaan vaihtelevuus tapahtumien suhteen, jotta osallistujille voidaan tarjota mielenkiintoisia tapahtumia. Jäsenet voivat myös ehdottaa Nuorten Kerholle jonkin tapahtuman järjestämistä.

Nuorten Kerhon toiminta on yleensä ollut hiljaisempaa kesäkaudella. Kesällä 2018 tehtiin poikkeus ja järjestettiin Kallioniemen hyvissä puitteissa grilli- ja saunailta. Porukkaa saatiin hyvin paikalle kesän kiireistä huolimatta.

Syksyn perinteiseksi muodostunut "ykkösten" saunailta järjestettiin lokakuussa, tällä kertaa osallistujia oli hieman vähemmän kuin aikaisempina vuosina. Tapahtumassa käytiin hyvää keskustelua opiskelusta sekä uramahdollisuuksista.

Nuorten Kerhon pikkujoulut järjestettiin Himoksella yhdistyksen hallinnoimissa mökeissä. Pikkujouluihin osallistujapaikat täyttyivät nopeasti. Ohjelmassa oli edellisvuosista poiketen myös vapaaehtoinen joululahjojen jako sekä mökkiin ostettu joulukuusi.

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti