Puheenjohtajan palsta

Vuosi 2019 on yhdistyksen 114. toimintavuosi, ja se tulee olemaan varsin mielenkiintoinen yhdistyksemme toiminnassa. Rakennusmestarien talo menee remonttiin: se aiheuttaa meille haasteita, mutta myös uusia mahdollisuuksia.

Haluan kiittää edellistä puheenjohtajaa Hannu Vehviläistä kuluneista vuosista. Meillä on ollut hyvä yhteishenki ja vahva hallitus. Valitettavasti Heikki Autio, Rami Järvinen ja Reino Holappa jättävät tällä erää hallituksen. Annan suuret kiitokset yhdistyksen kunniapuheenjohtajalle, Paavo Ruusuvuorelle, häneltä olen saanut hyviä neuvoja tulevaan puheenjohtajakauteeni.

Saimme hyvän uuden hallituksen. Hallitukseen palaa vahva osaaja Jari Raukko ja uusina jäseninä aloittavat Tapio Vuorinen, Karl-Johan Wennerström ja Teemu Appelgren.

Uudet hallituksen jäsenet pääsivät tutustumaan vanhaan hallitukseen joulukuun hallituksen kokouksessa. Kokous oli perinteinen kauden päätöskokous ja lopuksi saimme nauttia jouluillallisen.

Talvi ja kevät menevät vielä normaalisti vanhoissa tiloissamme, mutta toukokuun lopussa siirrymme näillä näkymin väistötiloihin. Sitä ennen meidän on saatava yhdistyksen arkisto kuntoon. Asiakirjoja on kerääntynyt yli sadan vuoden aikana valtava määrä. Niiden selvittely vaatii hallitukselta ja jäsenistöltä paljon käsittelyaikaa, viisautta työhön, sekä kärsivällisyyttä.

Kevätkausi ei kuitenkaan ole pelkkää työntekoa, yhdistys järjestää perinteisen perhetapahtuman ja elokuvaillan/teatterin. Lisäksi alaosastot järjestävät lukuisia mielenkiintoisia tapahtumia koko kevätkauden. Nämä tapahtumat tarkentuvat ja niistä tiedotetaan kevään yhdistyksen jäsenlehdissä.

Toivotan koko jäsenistölle oikein hyvää alkanutta vuotta 2019.

Timo Saarikko
puheenjohtaja
 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti