Kiinnostaako KEILAAMINEN

Helsingin rakennusmestarikeilaajat keilaavat keskiviikkoisin kello 18 - 19 Talin keilahallilla.

Meitä on noin 50 aktiivista jäsentä ja uudet jäsenet ovat tervetulleita.

Seuramme säännöissä ainoana edellytyksenä on rakennusmestariyhdistyksen jäsenyys, opiskelijat voivat osallistua oppilasjäseninä kunnes ovat valmistuneet.

Jos haluat kokeilla lajia niin aina kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona on mahdollisuus kokeilla miltä laji tuntuu radalla.  Ohjausta ja opetusta on saatavissa näillä kerroilla.  Voit toki tulla keskustelemaan mikä tahansa keskiviikko kanssamme.

Kuukauden toisen keskiviikon yhteydessä kokoonnumme kuukausikokoukseen.

Kilpailemme HBL Trio- ja Veteraanisarjoissa molemmissa kahden joukkueen voimin.  Lisäksi osallistumme HBL:n 5X5 sarjaan yhdellä joukkueella.  Kauden kilpailurungon muodostaa seuraottelut joita pelaamme lukuisia eri kaupunkien RKM joukkueita vastaan sekä Helsingin alueella pelaamme myös Telaa ja muutamaa seurajoukkuetta vastaan.

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti