Puheenjohtajan palsta - avaussanat syyskokouksessa

Arvoisa kunniapuheenjohtaja, hyvät ammattisisaret ja -veljet

Kesä oli ainakin tällä kertaa lämmin, ei voi valittaa muusta kuin juhannuksen säästä. Näinä vuosina säät ovat olleet todella poikkeavia, ei voi olettaa olevan normaaleja syksyjä, talvia, keväitä tai kesiä. Ne vaihtelevat tosi paljon niin sanotusta normaalista.


Rakentaminen jatkuu vilkkaana ja kaikki tuntuu hyvältä. Mutta ei se niin ole. Ainakin kasvukeskuksissa on työvoimapula kaikista henkilöstöstä. Ei ole tarpeeksi koulutusta.

Miten saataisiin rakennusalan koulutus 'seksikkääksi´ opiskelijoille? Vaikeita asioita.

Mutta palataan päivän aiheeseen. Meillä on yhdistyksen syyskokous jossa valitaan yhdistykselle puheenjohtaja ja uusia/vanhoja hallituksen jäseniä 2-vuotiskaudeksi. Sekä piirikokousedustajat RKL:n liittokokoukseen, jossa valitaan RKL:n puheenjohtaja seuraavaksi 3-vuotiskaudeksi.

Onneksi Ari Autio on lupautunut jatkamaan puheenjohtajana. Meidän pitää antaa piirikokousedustajille selvä saate Arin valitsemiseksi.

Liittokokous pidetään Turussa 18. marraskuuta 2018.

Toivotan kaikki tervetulleeksi syyskokoukseemme.

Hannu Vehviläinen
Puheenjohtaja
 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti