Puheenjohtajan palsta - tervehdys kesän päätteeksi

Hyvät asiantuntijasisaret ja -veljet

Ilmat ovat tänäkin kesänä olleet yllätyksellisiä. Juhannuksena oli kylmää ja kovaa puuskittaista tuulta, tuntui ikävän syksyiseltä. Mutta vaihtuihan se sää heti juhannuksen jälkeen ennätykselliseen kuumuuteen, joka on jatkunut ja jatkunut tukahduttavana eikä loppua vielä näy. Tuntuu, että Suomen sää on poikkeuksellisuudellaan meille aina yllätys.

Kesällä on taas ollut paljon tapahtumia, kuten RKL:n kesäpäivät Kuopiossa. Ne pidettiin samanaikaisesti "Kuopio tanssii ja soi" -tapahtuman kanssa. Poriin puolestaan kokoontui niin rakentajia kuin rakentamisesta kiinnostuneita siellä pidetyille Asuntomessuiille.

Myös rakentaminen on jatkunut kesäaikana kiivaana. Toivon taloudellisen kehityksen jatkuvan suotuisana. – SOTE tosin on karikossa, mutta sehän olikin odotettua.

Lomat on ohi? Toivottavasti kaikki ovat latautuneet ja virkistyneet tulevaan syksyyn.

Toivotan kaikille jäsenille oikein hyvää syksyä ja menestystä työtai muissa tehtävissänne.

Hannu Vehviläinen
Puheenjohtaja

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti