Puheenjohtajan palsta - avaussanat Kevätkokouksessa

Arvoisa kunniapuheenjohtaja, hyvät ammattisisaret ja -veljet.

No tulihan se kevät tosi nopeasti tänne Helsinkiinkin. Täällä pääkaupunkiseudulla oli pitkästä aikaa kunnon "lyhyt" talvi. Talvea ei muistaakseni ole ollut ainakaan kahtena kolmena viime vuotena. Nyt oli ja pääsi meren jäällekin luistelemaan ja pilkkimään.

Rakentaminen pääkaupunkiseudulla jatkuu kiivaana ainakin tämän ja seuraavan vuoden. Toivoisinkin, ettei taloudessa notkahdusta tapahtuisi.

Yhdistyksellä on toiminnan täyteinen kevät. Meneillään on esimerkiksi yhdistyksen keilamestaruuskilpailu Talin keilahallissa vielä tämän viikon. Uimarit lähtevät leirille Pajulahteen. Juuri valmistuneet ja opiskelijat lähtevät messumatkalle Tukholmaan. Maastojuoksut pidetään Pirkkolassa, talkoot Kallioniemessä, KuPe ja HeRIA menevät Cats-musikaaliin Tampereelle sekä paljon muuta toimintaa. Katsokaa jäsenlehdestä tarkemmin.

Keskusliittomme kesäpäivät pidetään Kuopiossa 15. – 17. kesäkuuta. Laittakaa allakkaan merkintä tapahtumasta.

Mutta palataan tämän päivän aiheeseen. Toivotan kaikki tervetulleiksi yhdistyksemme kevätkokoukseen ja avaan kokouksen.

Hannu Vehviläinen
Puheenjohtaja
 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti