Rakennusmestariveteraanit kerhon esittely

Kuntoutustietoa kylpylästä v. 2017
Kuntoutustietoa kylpylästä v. 2017

Kevään kk-tapaaminen 2017
Kevään kk-tapaaminen 2017

RKM-veteraanikerho on Yhdistyksen rekisteröimätön alaosasto. Kerhoon kuuluvat kaikki eläkkeellä olevat Yhdistyksen jäsenet. Kerhon jäsenet, jotka ovat maksaneet RKL:n jäsenmaksun Helsingin Rakennusmestarit ja –insinöörit AMK ry:n kautta, ovat myös RKL-senioreiden jäseniä.

RKM- Veteraanikerhon toiminnan tarkoitus on mahdollistaa ja edistää täysipäiväisestä työelämästä irtaantumisen jälkeistä sosiaalista kanssakäymistä, mukaan lukien ammatillinen yhteenkuuluvuus, kuntoutus- ja virkistystoiminta.

Veteraanikerhon organisoitua toimintaa johtaa kerhon jäsenistön sääntömääräisessä syyskokouksessaan valitsema hallitus, johon kuuluu puheenjohtaja ja 4 -6 jäsentä.

Kuukausittaiset yhteistapaamiset järjestetään kesä-, heinä- ja elokuuta lukuun ottamatta kuukausittain pääsääntöisesti kaksi viikkoa yhdistyksen mestari-illan jälkeen klo 13.00. Tilaisuuksiin pyritään saamaan eri alojen asiantuntijoita esitelmöimään jäseniä kiinnostavista aiheista. Kuukausitapaamiset pidetään pääsääntöisesti yhdistyksen kerhotiloissa. Mahdollisista ajan ja paikan poikkeuksista informoidaan edellisissä kokouksissa ja yhdistyksen jäsenlehdessä.

Ammatillista-, kuntoutus- ja virkistystoimintaa toteutetaan järjestämällä käyntejä jäsenistöä kiinnostaviin kohteisiin sekä vierailuja messuille ja näyttelyihin kotimaassa tai lähinaapureissa. Kuntoutus- ja terveysmatkat pyritään järjestämään joko Viron tai kotimaan terveyskylpylöihin. Tarpeen mukaan jäsenille pyritään järjestämään muitakin liikunta- ja kuntoilutilaisuuksia.

Toiminnasta tiedottaminen hoidetaan omien kokouksien lisäksi yhdistyksen jäsenlehdessä, mestari-illoissa, näillä hrmy:n nettisivuilla  ja tarvittaessa Rakennuslehdessä.

Kustannuksia aiheuttaviin tapahtumiin saadaan tukea Yhdistykseltä (HRMY), yhdistyksen hallituksen antaman toimintaohjeen mukaisesti. Yli menevä osuus on osallistujan omavastuu.

Eläkkeelle siirtyneet yhdistyksen jäsenet, tervetuloa mukaan kerhon tapahtumiin ja aktiiviin toimintaan.

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti