Helsingin Rakennusmestarit ja –insinöörit AMK ry 09.05.2018
GOLF-jaos

Hyvät golf-jaoksen jäsenet


Aikaisempien vuosien tapaan golfjaos saa jälleen myyntiin Keimola Golfin pelilippuja. Lippuja voi varata yhdistyksen toimistosta, p. 09-646 343 / Sanna Eronen, hintaan 27 € / kpl. Lippuvarauksia voi tehdä välittömästi 15 kpl / jäsen ja peliliput on lunastettava 15.06. mennessä.
Varatut liput on maksettava yhdistyksen tilille ennen noutamista. Kesäkuun puolivälistä eteenpäin loput liput ovat varattavissa rajoituksitta.

RKL:n golfmestaruuskilpailut pidetään tänä kesänä Tarinagolf- kentällä ( Vanha tarina ), Siilinjärvellä. Kilpailupäivä on lauantai 16.06.2018. Mestaruuskisoissa kilpaillaan henkilökohtaisista sekä joukkuemestaruudesta. Kilpailukutsu on RKL:n nettisivulla ( https://www.rkl.fi/vapaa-aika/fi_FI/golf/ ).

Kukin kilpailija huolehtii itse ilmoittautumisesta ja kilpailumaksusta.
Yhdistys korvaa edustajiensa kisakuluja hallituksen toimintaohjeen mukaisesti hakemuksen ( matkalaskun ) perusteella. Ohjeet ovat olleet jäsenlehdessä 1/17 ja 3/17.

”Kaakonkulman kaupunkiottelu” pelataan 7.6. Iitin Golfin kentällä alkaen klo 10.00. Neljän hengen joukkuekilpailu tasoituksellisena pistepoquena.

Kaupunkiottelusta Helsinki -Tampere ei ole vielä aikataulutietoja. Ottelu on pisteboque - kilpailu, jossa kuuden parhaan tulos huomioidaan yhteistulokseen.

Osallistumisesta kiinnostuneet voivat ilmoittautua alustavasti Matti Väätäselle. Ilmoitamme ilmoittautuneille kilpailupäivän ja sovimme kimppakyydeistä. Viime vuonna kiertopalkinnot voitti Helsinki.

Oman yhdistyksen mestaruuskilpailut pidetään torstaina 06.09.2018 klo 12.00 alkaen. Pelipaikkana on tälläkin kertaa meille tuttu Keimola Golfin Saras kenttä. Laita kisapäivä kalenteriisi jo nyt.

Kilpailun jälkeen ruokailu ja palkintojen jako klubiravintolassa.
Ilmoittautumiset tähän kilpailuun on jo tehtävissä mutta viimeistään viikkoa ennen Matti Väätäselle, mvaatanen@gmail.com , tai puh 045-127 6571. Niille pelaajille jotka ovat vielä työelämässä mukana, pyritään järjestämään tarvittaessa loppupään lähtöajat. Keimola Golf ei hyväksy pelilippuja kilpailumaksuksi.

Kiertopalkinnot voi tuoda kisapaikalle tai estyneenä osallistumaan ne pyydetään toimittamaan etukäteen Matti Väätäselle.

Jos olet saanut tämän kirjeen postitse, niin jaoksella ei ole sähköpostiosoitettasi. Lähetä se allekirjoittaneelle, niin jatkossa saat tiedotteet sähköisesti.

Hyviä lyöntejä ja peli-iloa toivottaen

Raimo Kostiainen
Kanavamäki 22 G
00840 Helsinki

raimo.k.kostiainen@gmail.com
gsm 0400-409 800


 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti