Puheenjohtajan palsta - talvitervehdys

Tulihan se talvi tänne pääkaupunkiseudullekin. – Ja liikenne takkuilee lumisateiden johdosta. Mutta sehän on Suomessa normaalia.

Rakentaminen pääkaupunkiseudulla jatkuu kiivaana. Se on hyvä asia. Talouskin näyttää hyvältä. Toivon malttia, ettei talouden kasvua heti ulosmitattaisi, vaan päästäisiin siihen ettei valtion tarvitsisi ottaa lainaa ruletin pyörittämiseen.

Yhdistyksen uusi hallitus järjestäytyi tammikuun kokouksessaan ja valitsi varapuheenjohtajat ja toimikunnat.

Samoin RKL-hallitus järjestäytyi ja valitsi II-puheejohtajaksi Juhani Kukkakorven ja III-puheenjohtajaksi Jukka Lintusen, kummatkin vuodeksi 2018.

Liiton kesäpäivät pidetään 15-17.6.2018 Kuopiossa. Laittakaa kalenteriin aikaa viikonlopuksi ja tulkaa mukaan tapahtumiin.

Wuoriolan rantasaunan ja -alueen peruskorjaus/ kunnostustyöt päätettiin toteuttaa Rakennusmestarien Säätiön myöntämällä avustuksella.

Liittohallitus päätti hyväksyä RKL:n logon käytön jäsenten hautausilmoituksissa.

Rakennustaito-lehteä julkaistaan neljä numeroa vuodessa.

Yhdistyksellä on toiminnan täyteinen kevät. Kevätkokouskin lähestyy. Se pidetään 9.4 klo 18.30 Rakennusmestarien talolla.

Kevätkin alkaa saapua pikku hiljaa, sen huomasin siitä että linnut laulaa aamulla postilaatikolla käydessä.

Toivotan jäsenistölle hyvää talven jatkoa ja innostavaa kevään odotusta.

Hannu Vehviläinen,
Puheenjohtaja

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti