SUUNNISTUS

Vuosikertomus 2017

Viikoittaisia sarjakilpailuja lähialueiden suunnistusseurojen järjestäminä pidettiin kaudella 2017 seitsemäntoista. Näiden lisäksi järjestettiin RKM:n viestisuunnistus 21.6.2017 Espoon Siikajärvellä ja Yö-mestaruuskisat 27.9.2017, A-, B- ja C-sarjoissa Vantaan Kuusijärvellä.

Sarjakilpailujen yhteydessä pidettiin seuraavat erikoiskilpailut:

6.6.2017
Pitkät matkat / Helsingin RKM yhdistyksen – yritysten välinen joukkuekilpailu Sipoon Massbyssa.

21.6.2017
45-vuotisjuhlaviesti, Espoon Siikajärvellä

16.8.2017
Helsingin ja Espoon RKM-yhdistysten ja HeRIA:n mestaruuskilpailut, Alhonniityssä Nurmijärvellä

22.8.2017
Rakentaja-Rastit ry:n mestaruuskilpailut Halkolammella Espoossa

29.8.2017
RIL:n mestaruuskilpailut Haukkalammella Espoossa

26.9.2017
Yö-suunnistus, A-, B- ja C-sarjat, Kuusijärvellä Vantaalla

Lisäksi osallistuttiin 19. –20.8.2017 Rakentajien SM-suunnistuksen mestaruuskilpailuihin Porissa, Helsingin Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK:sta osallistujia oli henkilökohtaisessa kisassa ja viestissä. Helsingin mitalisaalis oli merkittävä niin henkilökohtaisissa sarjoissa kuin viesteissä.

Kauden aikana kilpailuissa tehtiin 1845 kilpailusuoritusta (RKM-viesti ja Yö-kisa mukaan lukien) Sarjakilpailuissa oli keskimäärin 106 osallistujaa / kilpailu ja yhteensä 1806 kilpailusuoritusta. Edellisenä vuotena kilpailusuorituksia oli 1863 (sarjakilpailussa) ja yhteensä 2126 kilpailusuoritusta. Kauden 2017 päättäjäiset pidettiin 3.10.2017 Kallioniemessä, Helsingissä.

Tiistaisten kilpailujen tulokset olivat kaikkien luettavissa pääsääntöisesti saman viikon keskiviikkona ositteessa www.rakentajarastit.com. Perinteiset yhteenvetolistat kesän suunnistuksista ovat nähtävillä ja tulostettavissa samoilta sivuilta. Kotisivujen ja tulospalvelun kehittämistä jatkettiin edelleen vuonna 2017.

Suunnistusjaoston esimies/rahastonhoitaja on Sakari Heikkinen.
 

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti