MAILAPELIJAOS / Tennis / squash /sulkapallo

Toimintakertomus 2017

Toimintakauden tavoitteena oli edelleen saada yhdistyksen uusia liikunnan harrastajia kiinnostumaan myös mailapeleistä muiden urheilu-liikuntamuotojen lisäksi. Tennis, sulkapallo ja squash ovat suosittuja kunto-urheilulajeja, jotka sopivat lähes kaikenikäisille.

Toimintakertomusvuonna ei ole ollut ns. alkeisryhmää vaan jaoksen aktiivit Martti Rissanen, Eino Menlös ja Olavi Malminen ovat jatkaneet tenniksen harrastajien kanssa yhteisiä harjoituksia ja pelitapahtumia. Tulevalla kaudella pyritään taas kokoamaan perusopetukseen ryhmä, joilla on halu oppia uusi harrastus. Tästä ilmoitetaan erikseen yhdistyksen lehdessä.

Yhdistyksen aktiiviset tenniksen harrastajat harjoittelevat itse varaamillaan pelivuoroilla pääkaupunkiseudun tennishalleilla. Pelaajat maksavat itse pelivuoronsa käyttäen yhdistyksen tukemia liikuntaseteleitä ja pelaavat omilla pelivälineillään.

Jaoksen tenniksen vetäjät ovat tarjonneet valmennusta ja valmennustietoutta kaikille halukkaille aktiivisille ja kilpapelaajille. Monet pelaajat ovat osallistuneet tennishallien järjestämiin kaksin- ja nelinpelisarjoihin sekä pelaavat myös kansallisissa kilpailuissa ja Suomen Tennisliiton järjestämää sarjatennistä vaihtelevalla menestyksellä. Kilpailukulunsa pelaajat maksavat itse.

Kiitämme aktiivisia harrastajia ja kilpatenniksen pelaajia osallistumisesta jaoksen toimintaan. Kilpapelaajat ja aktiiviharrastajat ovat hoitaneet harjoittelu- ja kilpailutoimintansa omatoimisesti. Jaoston aktiivit ja pelaajat ovat järjestäneet myös yhteisiä harjoituksia ja haastepelejä SAFA:n, RIL:n ja HeRIA:n tenniksen harrastajien kanssa. Perinteinen nelinpeliottelu pelattiin HeRIA:n joukkueen kanssa. Jaoksen tenniksen kaksinpelin mestaruudesta pelasivat Martti Rissanen ja Olavi Malminen. Haastamme kaikki liikunnasta kiinnostuneet kokeilemaan tennistä.

Squashin ja sulkapallon harjoitusten vetäjiksi tarvitsemme kokeneita pelaajia. Asiasta kiinnostuneita pyydämme ottamaan yhteyttä jaoksen vetäjiin. Jaoston toiminnasta olemme tiedottaneet yhdistyksen jä- senlehdessä, kotisivuilla ja sähköpostin välityksellä suoraan pelaajille.

Kunnossa kaiken ikää toivottavat jaoksen aktiivit Martti Rissanen, Eino Menlös ja Olavi Malminen.

 

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti