KALAKERHO

Vuosikertomus 2017

Helsingin Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK ry:n kalakerho järjesti yhdistyksen jäsenistölle omia "ei liian tiukkapipoisia" kalastuskilpailuja ja kaikkea kalastukseen liittyvää toimintaa.

Kerhotoiminnan tavoitteena oli tukea jäsenistön hyvinvointia sekä virkistystä tarjoamalla jäsenistölle harrastusmahdollisuuksia kerhossa. Eri-ikäisistä jäsenistä koostuvassa kerhossa oli mahdollista luoda uusia ystävyyssuhteita ja saada erilaisia kokemuksia kalastuksesta ja luonnossa olemisesta.

Järjestimme maaliskuussa pilkkikisat Vihdin Wuoriolassa ja toukokuun lopussa onkikisat Kallioniemessä. Kilpailut järjestettiin perhetapahtumina.

Hallituksen kokouksia pidettiin 3 kappaletta. Lisäksi hallituksen jäsenet kävivät keskenään lukuisia puhelinkeskusteluja.

Hallituksen kokoonpano järjestäytymiskokouksen jälkeen oli seuraava: puheenjohtaja Reino Holappa, sihteeri Timo Rissanen, muut jäsenet: Esa Säntti ja Jouko Röpelinen.

Loppuvuodesta sihteerimme Timo Rissanen nukkui pois ja Jouko Röpelinen siirtyi sihteeriksi.
 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti