HIIHTO- JA YLEISURHEILUJAOSTO

Vuosikertomus 2017

Jaoston puheenjohtajana ja samalla sihteerinä toimi Raimo Hartonen. Jäseniä olivat: Ilkka Wastimo, Heikki Räsänen, Veikko Luode, Åke Lund, Martti Passi ja Kalevi Vikman.

Hiihto- ja yleisurheilujaosto järjestää vuosittain yhdistyksen mestaruuskilpailut molemmilla hiihtotavoilla, maastojuoksussa kevät- ja syyskilpailun sekä yleisurheilun, jossa lajeina on 100 m, 1500 m, pituus, kuula ja kiekko.

Hiihtoa pääsee pääkaupunkiseudulla nykyisin harrastamaan lähinnä vain tykkiladuilla. Yhdistyksen hiihdot pidettiin myös Paloheinän tykkiladulla. Perinteisellä hiihtotavalla 25.1 ja vapaalla hiihtotavalla 31.1 molemmissa oli 13 osallistujaa. RKL: n hiihdot jouduttiin perumaan kun kilpailulle ei löytynyt järjestäjää.

Maastojuoksut keväällä ja syksyllä juostaan perinteisesti Pirkkolan pururadalla. Keväällä 26.4 oli 10 kilpailijaa ja syksyllä 14.9 oli 9 kilpailijaa.

Yleisurheilukilpailuissa 24.8 oli ainoastaan 9 kilpailijaa. Kilpailijoiden keski-ikä on myös huolestuttavan korkea maastojuoksussa ja yleisurheilussa.

Ilahduttavaa oli todeta, että yhdistyksen kilpailujen osanottajien määrissä oli tapahtunut selvästi lisäystä kaikissa lajeissa.

RKL:n mestaruuskilpailut yleisurheilussa ja maastojuoksussa käytiin kesäpäivien yhteydessä 11.6 Tampereella. Yhdistyksemme menestys oli jälleen erinomainen ja saavutuksena oli yhteensä 17 mitalia. Paraiten menestyivät M85 sarjassa kilpaileva Åke Lund M80 sarjassa kilpaileva Kauko Wira. Raimo Hartonen M70 sarjassa voitti kaksi mestaruutta ja M75 sarjassa Veikko Luode yhden mestaruuden.
 

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti