GOLF-JAOS

Vuosikertomus 2017

Päättynyt kausi oli yhdistyksen golf-jaoksen 27. toimintakausi.

Jaoksen tarkoituksena on antaa jäsenille mahdollisuus yhteen suosituimmista liikuntamuodoista eli golfin harrastamiseen harjoitusten ja kilpailujen merkeissä. Golf on liikuntamuoto, joka sopii kaikenikäisille harrastajille.

Jaoksemme jäsenet kuuluvat noin 40:een eri golf-seuraan.

Jaoston puheenjohtajana on toiminut Raimo Kostiainen ja kilpailutoiminnan vetäjä- nä Matti Väätänen.

Jäsenistö
Jaoksen jäsenmäärä oli kauden päättyessä 98.

Kokoukset
Jaoksen vuosikokous pidettiin 3.4. Vuosikokouksen lisäksi kokouksen valitsema työ- ryhmä on pitänyt omia palavereitaan ja monia puhelin- ja sähköpostineuvotteluja.

Kilpailut
RKL:n golf-mestaruudet ratkottiin 10.6. Nokia River Golfin kentällä Tampereen yhdistyksen toimiessa kisajärjestäjänä. Kilpailun tulokset ovat RKL:n nettisivuilla.

Jatkoimme neljän kaupungin RKM-yhdistysten kesken pelattavaa kaupunkiotteluiden sarjaa. Kilpailu pidettiin 14.6. Kymen Golfin kentällä Kotkassa.

Kaupunkiottelu Helsingin ja Tampereen yhdistysten kesken pelattiin 1.8. Tapiola Golfin kentällä.

Yhdistyksen omat mestaruuskilpailut järjestettiin Keimola Golfin Saras-kentällä 7.9. Kilpailun tulokset on julkaistu jäsenlehdessä.

Tiedottaminen
Jaosto tiedottaa kokouksistaan ja tapahtumistaan jäsenlehdessä, kotisivuilla sekä jä- senille postitetuilla tiedotteilla ja sähköposteilla.

 

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti