HIMOS

Vuosikertomus 2017

Helsingin yhdistyksen jäsenten käytössä oli Rakennusmestarien Säätiön omistamat Himoslakka A- ja B-nimiset vapaa-ajanasunnot. Ne sijaitsevat Jämsän Länsi-Himoksen Himoslaaksossa osoitteessa Laaksolankuja 10. Asunnoissa on 3 huonetta, keittiö, ruokailu- ja saunatilat sekä avara parvi, asuinpinta-ala on 88 neliötä.

Yhdistyksen varsinaiset jäsenet voivat varata kohteita viikoksi kerrallaan hallituksen vahvistamaan käyttökustannuksia vastaavaan omakustannushintaan.

Himoksen alue sopii oivallisesti ympärivuotiseen käyttöön. Laskettelumahdollisuuksien ohella Himoksella on parannettu latuverkostoa. Molemmissa asunnoissa on käytössä myös kaksi yhdistyksen nimellä olevaa hissilippua.

Talvikauden ulkopuolella Himoksen maastot sopivat esimerkiksi patikointiin, marjastukseen ja sienestykseen. Himoksella on myös täysimittainen golfkenttä.

Vapaa-ajanasunnot ovat olleet hyvin suosittuja varsinkin talvikaudella. Jäsenistön käytön lisäksi tiloissa on järjestetty viikonlopun pituinen oppilastilaisuus.

Vuoden 2017 viikkoja koskevat ennakkovaraukset käsiteltiin marraskuussa. Samaa viikkoa haluavista aikaisempien käyttöketojen määrä ratkaisee. Tasatilanteessa saaja ratkaistaan arpomalla. Vapaaksi jääneitä ja vapautuvia viikkoja voi hakea pitkin vuotta toimittamalla varaushakemuksen noin kuukautta ennen aiottu käyttöä.
 

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti