NUORTEN KERHO

Toimintakertomus 2017

Nuorten kerhon tarkoitus on järjestää opiskelijoille sekä nuorille valmistuneille rakennusmestareille sekä insinööreille mielenkiintoisia tapahtumia sekä toimia väylänä yhdistystoiminnan muille osastoille.

Vuosi 2017 oli HRMY nuorten kerhon osalta erittäin aktiivinen. Vetäjinä toimivat Niilo Hämäläinen ja Teemu Appelgren.

Vuoden ensimmäinen tapahtuma oli tammikuussa järjestetty kauden avajaiset. Vietimme iltaa HRMY kerhohuoneella Rakennusmestarien talon 3. kerroksessa ja vaihdoimme kuulumisia mm. betonin laadunvarmistuksiin liittyen. Matka kerhotiloilta jatkui läheiseen yökerhoon.

Maaliskuussa järjestettiin curling- ja saunailta. Ohjaajana Oulunkylän curlingradalla oli curlinglegenda Markku Uusipaavalniemi.

AGU ry järjesti jäsenilleen raksasitsit huhtikuussa. HRMY nuorten kerho osallistui järjestäjineen raksasitseille sekä opiskelijajä- senien osallistumista tuettiin.

Toukokuussa HRMY nuorten kerho ja Selekta Rakennus Oy järjestivät jäsenilleen yhteistyössä karting- ja saunaillan.

Kesäkuussa RKL:n kesäpäiville lähti bussi Helsingistä. Kuljetus oli järjestetty osittain HRMY nuorten kerhon toimesta. RKL kesäpäivien kolmiottelun voiton vei HRMY opiskelijajäsenistä koostuva joukkue, jonka kapteeni oli Atte Hyttinen.

Syyskuussa järjestettiin perinteinen aloittavien opiskelijoiden saunailta. Tapahtumassa perehdytettiin HRMY:n toimintaan sekä kerrottiin käytännön vinkkejä alalle.

Vuosi päättyi nuorten toiminnan osalta suosittuihin perinteisiin nuorten kerhon pikkujouluihin. Ne vietettiin yhdistyksen hallinnoimissa mökeissä Himoksella. Pikkujoulujen osallistujalista täyttyi ennätysnopeasti.

Kuluva vuosi oli erittäin onnistunut, osallistujina oli sekä uusia opiskelijajäseniä että valmistuneita - niin uusia kuin vanhoja tuttujakin.

 

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti