HELSINGIN RAKENNUSMESTARIKLUBI ry

Toimintakertomus 2017


Kulunut vuosi oli Klubin 121:s toimintavuosi. Vuosikokous pidettiin 31.1.2017.

Kokouksessa valittu hallitus
Esa Annala puheenjohtaja
Heikki Lehmusmies sihteeri
Hannu Marttila varapuheenjohtaja
Seppo Nuolikoski kerhomestari

Vuosikokouksessa Klubin kunniajäseneksi kutsuttiin Hannu Marttila. Aikaisemmin Klubin kunniajäseneksi on kutsuttu Heikki Lehmusmies (30.1.1996) ja Esa Annala (2.2.2016).

Tilikirjanpidon on tehnyt rouva Helena Rissanen. Toiminnantarkastajana on ollut Voitto Korkeamäki ja varalla Niilo Tapaninen.

Hallitus on kokoontunut toimikautena 4 kertaa.

Tilinpäätös on ylijäämäinen 29,71 €. Käteiskassavarannot on pidetty erillisessä kassalippaassa pankkikulujen takia.

Vuosikokouksessa muutetut säännöt on hyväksytty yhdistysrekisterissä 27.6.2017. Rakennusmestarien Säätiöltä on saatu avustuksena sääntömuutoksesta aiheutuneet kulut.

Klubin toiminta on ollut lähinnä biljardin peluuta. Biljardipöytä on ollut Rakennusmestarien talon 3. kerroksen tiloissa vuoden 2015 tammikuusta lähtien.

Tilassa on ollut muutamia eri alaosastojen ja yhteistyökumppaneiden tilaisuuksia.

Perinteinen kesäkasi biljardikilpailu kisattiin 9.5.2017 Rakennusmestarien talon 3. kerroksen kerhotilassa. Jännittävän ja tasaisen kilpailun voittajaa ei saatu selville, koska Esa Annala, Hannu Marttila ja Heikki Lehmusmies päätyivät tasapisteisiin eikä uusintoja pelattu.

Perinteinen mustakasi kinkkubiljardi kisa pelattiin lauantaina 2.12.2017. Pelit olivat erittäin tasaisia ja voittajaksi tuli Lauri Hietala. Toisen sijan jakoivat Seppo Nuolikoski ja Heikki Lehmusmies. Katsojille ja pelaajille tarjottiin glögit, piparit ja kahvit vanhan tavan mukaisesti.

Viikkobiljardin pelipäivä on ollut tiistai.

 

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti