Puheenjohtajan palsta - Suomi 100 vuotta

Suomi 100 vuosi alkaa olla loppusuoralla. – Yhdistys on huomioinut juhlavuoden heti tammikuusta alkaen.

Meillä oli Mestari-ilta, jota juhlistivat Mestari-Laulajat ja RKL:n puheenjohtajan juhlapuhe. Pitkin vuotta on ollut ympäri Suomea lukuisia erillisiä tapahtumia Suomi 100 merkeissä. Se on hyvä se.

Suomen talous jatkaa piristymistä, sekin on hyvä.

Rakennusteollisuus jatkaa hyvää kehitystä: onhan rakentaminen lisääntynyt tänä vuonna 4 prosenttia verrattuna viime vuoteen.

Keskusliittomme järjesti liittokokouksen Oulussa 17 - 19.11.2017 ja Oulun Rakennusmestari yhdistys juhlisti 111-vuotista taivaltaan.

Liiton hallitukseen valittiin Helsingin yhdistyksestä Timo Saarikko varajäsenenään Tapio Päiväläinen kaudeksi 2018 – 2020. Hannu Vehviläinen varajäsenenään Rami Järvinen jatkavat vuoden 2018 loppuun.

Liittohallitus oli Oulun kaupungin vastaanotolla kaupungin talon juhlasalissa. Sali oli aivan mykistävä kuten koko rakennuskin, joka oli entisöity suurella ammattitaidolla.

Vastaanotolla puhui Oulun-valtuuston 1. varapuheenjohtaja Eeva-Maria Parkkinen. Puheessaan hän mainitsi muun muassa, että Oulun väestön keski-ikä on alle 40 vuotta, jota pidän tosi pienenä.

Yhdistyksen pikkujoulujuhla pidettiin pitkästä aikaa Suomessa naapurikaupungissamme Vantaalla Break Sokos-hotel Flamingossa 25.11.2017. Juhlaan osallistui noin 120 juhlijaa.

Tätä kirjoittaessa 100-vuotis Itsenäisyyspäivää ei vielä ole juhlittu. Varmasti Itsenäisyytemme 100-vuotispäivää juhlistetaan ympäri Suomea ”Arvokkkaasti ja Kunnioittavasti”.

Toivon että jouluna olisi myös etelässä lumipeite. Toivotan kaikille hyvää ja menestyksellistä Uutta vuotta 2018

Hannu Vehviläinen
Puheenjohtaja
 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti