Puheenjohtajan palsta, avaussanat kevätkokouksessa

Arvoisa kunniapuheenjohtaja, hyvät ammattisisaret ja -veljet.

Talvi meni minulta melkein ohi. En ollut tarpeeksi nopea päästäkseni ladulle Puistolassa. Mutta onneksi olin varannut mökin Himokselle ja otin sukset mukaan. Pääsin kerran hiihtämään mäkien alle ennen laskettelijoita. Laskemaan pääsin huippukuntoisille rinteille, jotka ovat hyvässä kunnossa ainakin pääsiäisen yli.

Rakentaminen pääkaupunkiseudulla on huipussaan ja varmasti se vielä kiihtyy kesään mennessä.

RT ennustaa rakentamisen määrän lisääntyvän tänä vuonna noin 2,5 %. Ensi vuonna pysytään hyvässä vauhdissa, vaikka kasvua ei olekaan. Viime vuonne kasvu oli peräti 6,5 %. Mahtavaa.

Kunnallisvaalit pidettiin eilen. Yhdistyksen hallituksen jäsen ei valitettavasti saanut riittävää kannatusta.

Toivon kaikkien äänestäjien valinneen oikeat henkilöt päättämään kuntien ja kaupunkien tärkeistä asioista. Valituilla valtuutetuilla on vielä keväällä ja varmasti koko loppuvuosi kova vääntö tärkeistä asioista. Toivon että päätökset ovat hyviä ja järkeviä.

Yhdistyksellä on toiminnantäyteinen kevät ja kesä, jäsenlehdessä on osa tapahtumista. Keskusliittomme kesäpäivät pidetään Tampereella 9. – 11. kesäkuuta tänä vuonna.

Mutta palataan tämän päivän aiheeseen: olkaa tervetulleita yhdistyksemme kevätkokoukseen.

Puheenjohtaja Hannu Vehviläinen

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti