Helsingin Rakennusmestarit ja –insinöörit AMK ry 19.4.2017

GOLF-jaos

Hyvät golf-jaoksen jäsenet

Golf-jaoksen vuosikokous pidettiin 3.4.2017. Kokoukseen osallistui 7 yhdistyksen jäsentä.

Aikaisempien vuosien tapaan golfjaos saa jälleen myyntiin Keimola Golfin pelilippuja. Lippuja voi varata yhdistyksen toimistosta puh. 09 646 343 Sanna Eronen, hintaan 27 € / kpl. Lippuvarauksia voi tehdä välittömästi 10 kpl / jäsen ja peliliput on lunastettava 31.5. mennessä.
Varatut liput on maksettava yhdistyksen tilille FI40 2044 1800 0647 11 ennen noutamista. Kesäkuusta eteenpäin loput liput ovat varattavissa rajoituksitta.

RKL:n golf-mestaruuskilpailut pidetään tänä kesänä Nokian River Golfissa. Kilpailupäivä on lauantai 10.6.2017. Mestaruuskisoihin pyrimme lähtemään mahdollisimman suurella joukkueella tavoittelemaan RKL:n joukkuemestaruutta ja henkilökohtaisia sijoituksia. Kilpailukutsu tullee RKL:n ja yhdistyksen nettisivuille sen ilmestyttyä.
Kukin kilpailija huolehtii itse ilmoittautumisesta ja kilpailumaksusta.
Yhdistys korvaa edustajiensa kisakuluja hallituksen toimintaohjeen mukaisesti hakemuksen (matkalaskun) perusteella. Ohjeet ovat olleet jäsenlehdessä 1/17 ja 3/17.

Järjestämme kaupunkiottelun Helsinki-Tampere jollain lähiseudun kentällä heinäkuun aikana. Ottelu on pisteboque- kilpailu, jossa kuuden parhaan tulos huomioidaan yhteistulokseen.
Osallistumisesta kiinnostuneet voivat ilmoittautua alustavasti Matti Väätäselle, jotta osaamme varata riittävästi lähtöaikoja. Viime vuonna Helsinkiläisiä oli 9 ja Tamperelaisia 19. Kiertopalkinto jäi Tamperelaisille.

Oman yhdistyksen mestaruuskilpailut pidetään torstaina 7.9.2017 klo 12.00 alkaen. Pelipaikkana on tälläkin kertaa meille tuttu Keimola Golfin kenttä. Laita kisapäivä kalenteriisi jo nyt.
Kilpailun jälkeen ruokailu ja palkintojen jako klubiravintolassa.
Ilmoittautumiset tähän kilpailuun on jo tehtävissä mutta viimeistään viikkoa ennen Matti Väätäselle, mvaatanen@gmail.com tai puh 045 127 6571. Niille pelaajille jotka ovat vielä työelämässä mukana, pyritään järjestämään tarvittaessa loppupään lähtöajat. Toivon jäsenten jälleen hankkivan palkintoja omiin mestaruuskilpailuihimme.
Kiertopalkinnot voi tuoda kisapaikalle tai estyneenä osallistumaan ne pyydetään toimittamaan etukäteen Matti Väätäselle.

Hyviä lyöntejä ja peli-iloa toivottaen

Raimo Kostiainen
Kanavamäki 22 G
00840 Helsinki

raimo.k.kostiainen@gmail.com
gsm 0400-409 800


 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti