SUUNNISTUS

Vuosikertomus 2016

Viikoittaisia sarjakilpailuja lähialueiden suunnistusseurojen järjestäminä pidettiin kaudella 2016 seitsemäntoista. Näiden lisäksi järjestettiin RKM:n viestisuunnistus 21.6.2016 Espoon Lepolammella ja Yö-mestaruuskisat 27.9.2016 A-, B- ja C-sarjoissa Tuusulassa.

Sarjakilpailujen yhteydessä pidettiin seuraavat erikoiskilpailut:
7.6.2016
Pitkät matkat / Helsingin RKM yhdistyksen – yritysten välinen joukkuekilpailu Vihdin Lusilassa.
21.6.2016
RKM-viesti, Espoon Lepolammella
16.8.2016
Helsingin ja Espoon RKM-yhdistysten, HeRIA:n ja RIL:n mestaruuskilpailut Keravan Keinukalliolla
23.8.2016
Rakentaja-Rastit ry:n mestaruuskilpailut, Massaby, Sipoossa
27.9.2016
Yö-suunnistus, A-,B- ja C-sarjat, Tuusulassa

Lisäksi osallistuttiin 20.-21.8.2016 Rakentajien SM-suunnistuksen mestaruuskilpailuihin Oulussa, Helsingin Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK:sta osallistujia oli henkilökohtaisessa kisassa ja viestissä. Helsingin mitalisaalis oli merkittävä niin henkilökohtaisissa sarjoissa kuin viesteissä.

Kauden aikana kilpailuissa tehtiin 1964 kilpailusuoritusta (RKM-viesti ja Yö-kisa mukaan lukien). Sarjakilpailuissa oli keskimäärin 109 osallistujaa / kilpailu ja yhteensä 1868 kilpailusuoritusta. Edellisenä vuotena kilpailusuorituksia oli 1863 (sarjakilpailussa) ja yhteensä 1962 kilpailusuoritusta. Kauden 2016 päättäjäiset pidettiin 4.10.2016 Kallioniemessä, Helsingissä.

Tiistaisten kilpailujen tulokset olivat kaikkien luettavissa pääsääntöisesti saman viikon keskiviikkona ositteessa www.rakentajarastit. com. Perinteiset yhteenvetolistat kesän suunnistuksista ovat nähtävillä ja tulostettavissa samoilta sivuilta. Kotisivujen ja tulospalvelun kehittämistä jatkettiin edelleen vuonna 2016.

Suunnistusjaosto
Esimies/rahastonhoitaja Sakari Heikkinen
Jäsenet
Lea Asmi
Bjarne Forstén
Arvo Olkkonen

 

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti