UINTI

Vuosikertomus 2016

Vuoden 2016 toiminta oli vireätä. Keväällä, maaliskuussa, olimme uintileirillä Pajulahdella, osallistujia oli kymmenkunta sekä valmentajana Jukka Pikkarainen. Kilpauimari Emilia Pikkarainen poikkesi altaassa harjoittelemassa ja näytti meille miten oikeasti uidaan.

Toukokuun kokouksessa vaihtui uintijaoksen vetäjä kun kymmeniä vuosia jaosta vetänyt Kari Laine halusi jättää tehtävän. Jaoksen vetäjän tehtävät siirtyivät Tero Jaatiselle.

Lokakuun lopulla pidimme keskenämme uintikilpailut Mäkelänrinteen uimahallissa, osallistujia oli 8 henkeä. Jukka Pikkarainen tuomaroi kisat.

Marraskuussa meiltä oli 4 osallistujaa Porin liittokokouksen yhteydessä pidetyissä uintikisoissa.
 


SUKELLUS

Vuosikertomus 2016

Sukellusjaoksemme käy kesäisin yhdessä sukeltamassa lähinnä Kallioniemessä, jossa käymme pääasiallisesti tarkastamassa venekerhon laitureiden ja poijujen kiinnityksiä ja tarvittaessa korjaamassa niitä.

Syksyllä 2016 kävimme sukeltamassa Hangossa kahdella hylyllä.

Talvisin käymme harjoittelemassa Veikkolan altaassa. Järjestämme Veikkolaan sukellus- introkursseja, joissa voi tutustua laitteisiin ja kokeilla sukellusta täysin turvallisesti kouluttajan opastuksella. Sukellusjaos maksaa introon osallistujien kustannuksista puolet. Jos sukellusharrastus kiinnostaa ja haluaa käydä sukelluskorttikoulutuksen, osallistumme koulutuskustannuksiin.

Jos sinulla on jo sukelluskortti ja olet kiinnostunut toiminnastamme, ota yhteyttä sukellusjaoksen yhdyshenkilöön Markku Siikanen 050 461 6692 tai markku.siikanen@pp2.inet.fi niin pääset sähköpostilistalle, jossa kerrotaan tulevasta toiminnasta ja ajankohdista.


 
 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti