MAILAPELIJAOS / Tennis / squash /sulkapallo

Toimintakertomus 2016

Mailapelijaoksen toiminnan tavoitteena on ollut saada yhdistyksen liikunnan harrastajat kiinnostumaan myös mailapeleistä muiden urheiluliikuntamuotojen lisäksi. Tennis, sulkapallo ja myös squash ovat suosittuja kuntourheilulajeja, jotka sopivat lähes kaikenikäisille.

Edellisten toimintakausien tapaan ovat jaoksen vetäjät Martti Rissanen ja Eino Menlös tarjonneet tenniksen perusopetusta aloitteleville harrastajille. Perusopetukseen on jaoksella tarvittavat mailat ja pallot neljän pelaajan ryhmälle. Harjoitusten vetäjät varaavat pelivuorot halleilta.

Yhdistyksen aktiiviset tenniksen harrastajat harjoittelevat itse varaamillaan pelivuoroilla pääkaupunkiseudun tennishalleilla. Pelaajat maksavat itse pelivuoronsa käyttäen yhdistyksen tukemia liikuntaseteleitä ja pelaavat itse hankkimillaan pelivälineillä.

Jaoksen vetäjät ovat tarjonneet valmennusta ja valmennustietoutta kaikille halukkaille aktiivisille harrastajille.

Monet jaoksen kilpailevat pelaajat ovat osallistuneet tennishallien järjestämiin kaksin- ja nelinpelisarjoihin sekä pelaavat myös kansallisissa kilpailuissa ja Suomen Tennisliiton järjestämää sarjatennistä vaihtelevalla menestyksellä. Kilpailukulunsa pelaajat maksavat itse.

Kiitämme aktiivisia harrastajia ja kilpatenniksen pelaajia osallistumisesta jaoksen toimintaan.

Tenniksen kilpapelaajat ovat hoitaneet harjoittelu- ja kilpailutoimintansa varsin omatoimisesti.

Kinkunsulatusturnauksessa viikolla 52 pelattiin nelinpeli HRMY vastaan yhdistelmäjoukkue RIL / HeRIA. Kaksinpelin finaalissa pelasivat Olavi Malminen ja Martti Rissanen

Haastamme edelleen kaikki tenniksestä kiinnostuneet työikäiset, veteraani- ja nuortenkerhon sekä opiskelijajäsenet kokeilemaan. Ikä ei ole uuden harrastuksen aloittamisen este.

Squashin ja sulkapallon harjoitusten vetäjiksi tarvitsemme apuvoimia. Asiasta kiinnostuneita pyydämme ottamaan yhteyttä jaoksen vetäjiin. Jaoston toiminnasta olemme tiedottaneet yhdistyksen jäsenlehdessä, kotisivuilla sekä sähköpostin ja puhelimen välityksellä suoraan pelaajille.

Kunnossa kaiken ikää toivottavat jaoksen vetäjät Martti Rissanen, Eino Menlös ja Olavi Malminen.

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti