HIIHTO- JA YLEISURHEILUJAOSTO

Vuosikertomus 2016

Jaoston puheenjohtajana ja samalla sihteerinä toimi Raimo Hartonen. Jäseniä olivat: Ilkka Wastimo, Heikki Räsänen, Veikko Luode ja Kalevi Vikman.

Hiihto- ja yleisurheilujaosto järjestää vuosittain yhdistyksen mestaruuskilpailut molemmilla hiihtotavoilla, maastojuoksussa kevät- ja syyskilpailun sekä yleisurheilun, jossa lajeina on 100m, 1500m, pituus kuula ja kiekko.

Hiihtoa pääsee pääkaupunkiseudulla nykyisin harrastamaan lähinnä vain tykkiladuilla. Yhdistyksen hiihdot pidettiin myös Paloheinän tykkiladulla. Perinteisellä hiihtotavalla HIIHTO- JA YLEISURHEILU 2.3. ja vapaalla hiihtotavalla 9.3. Molemmissa oli 10 osallistujaa. RKL:n hiihdot Lieksassa jouduttiin perumaan vähäisen ennakko ilmoittautuneiden määrän johdosta.

Maastojuoksut keväällä ja syksyllä juostaan perinteisesti Pirkkolan pururadalla. Keväällä oli 6 kilpailijaa ja syksyllä 7.

Yleisurheilukilpailuissa 24.8. oli ainoastaan 6 kilpailijaa, joten viime vuosien osallistujamäärät ovat puolittuneet. Kilpailijoiden keski-ikä on myös huolestuttavan korkea maastojuoksussa ja yleisurheilussa.

Vuoden 2016 merkittävin tapahtuma jaostolle oli liiton kesäpäivien yleisurheilun ja maastojuoksun järjestäminen. Kilpailut pidettiin 12.6. Vuosaaren kentällä hyvissä olosuhteissa. Kilpailijoita oli 27, mikä on huomattavasti viime vuosia enemmän. Helsingin yhdistyksestäkin oli 11 osallistujaa. Järjestelyt sujuivat jälleen erinomaisesti saaden kilpailijoilta runsaasti kiitosta.

Keski-ikä näissäkin kilpailuissa oli korkea ja miesrikkain sarja oli yli 70 v. Yhdistyksestämme Åke Lund sai 3 kultamitalia. Kaksoismestareita olivat: Veikko Luode, Jorma Tuominen, Ilkka Wastimo ja Raimo Hartonen.

 

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti