GOLF-JAOS

Vuosikertomus 2016

Päättynyt kausi oli yhdistyksen golf-jaoksen 26. toimintakausi.

Jaoksen tarkoituksena on antaa jäsenille mahdollisuus yhteen suosituimmista liikuntamuodoista eli golfin harrastamiseen harjoitusten ja kilpailujen merkeissä. Golf on liikuntamuoto, joka sopii kaikenikäisille harrastajille.

Jaoksemme ei ole golf-seura, vaan jäsenistömme kuuluu noin 40:een eri golf-seuraan.

Jaoston puheenjohtajana on toiminut Raimo Kostiainen ja kilpailutoiminnan vetäjänä Matti Väätänen.

Jäsenistö
Jaoksen jäsenmäärä oli kauden päättyessä 99.

Kokoukset
Jaoksen vuosikokous pidettiin 11.4.2016. Vuosikokouksen lisäksi kokouksen valitsema työryhmä on pitänyt omia palavereitaan ja monia puhelin- ja sähköpostineuvotteluja.

Kilpailut
Kaupunkiottelu Helsingin ja Tampereen yhdistysten kesken pelattiin 17.5. Tampereen yhdistyksen järjestämänä Lake Side Golfin Pirunpelto kentällä.

Jatkoimme neljän kaupungin RKM-yhdistysten kesken pelattavaa kaupunkiotteluiden sarjaa. Kilpailu pidettiin 23.8. Vuosaari Golfin kentällä Helsingin yhdistyksen järjestämänä.

RKL:n kesäpäiviä vietettiin Helsingissä ja RKL:n golf-mestaruudet ratkottiin 11.6. Pickala Golf Oy:n Park-kentällä golfjaoksen toimiessa kisajärjestäjänä. Oman yhdistyksemme jäseniä oli mukana 32. Kilpailun tulokset ovat RKL:n nettisivuilla.

Yhdistyksen omat mestaruuskilpailut järjestettiin Keimola Golfin Saras-kentällä 8.9. Kilpailun tulokset on julkaistu jäsenlehdessä.

Tiedottaminen
Jaosto tiedottaa kokouksistaan ja kilpailuistaan pääsääntöisesti jäsenlehdessä, kotisivuilla sekä jäsenille postitetuilla tiedotteilla ja sähköposteilla.

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti