NUORTEN KERHO

Toimintakertomus 2016

Nuorten kerho siirtyi digitaaliseen aikaan perustamalla Facebook-sivun yhdistyksen nuorisotoiminnalle. Myös kaikista tapahtumista tehdään Facebook tapahtuma, jotta saadaan lisää näkyvyyttä ja uusia henkilöitä kiinnostumaan tapahtumista.

Kesken kauden Teemu Appelgren liittyi nuorten kerhon vetäjiin.

Nuorten Kerho on järjestänyt erilaisia tapahtumia, kuten värikuulasotaa, curlingia, mikroautoilua. Tapahtumissa on käynyt vaihtelevasti nuoria. Suuri osa kävijöistä on vakiintunutta ja aina mukaan on tullut myös muutama uusi nuori. Tapahtumien osallistujamäärä on ollut 15-20 henkilöä, joka on ollut myös kävijämäärätavoite. Kyseisen kokoiselle ryhmälle on vielä suhteellisen helppo järjestää nuoria kiinnostavia tapahtumia.

Jo järjestetyissä tapahtumissa on huomattu nuoria, varsinkin opiskelijoita, kiinnostavan jo työelämässä olevien kanssa keskustelu tulevaisuudesta ja työelämään asettumisesta. Tapahtumat ovat oiva tilaisuus vapaamuotoiselle keskustelulle eri aiheista. Lisäksi tapahtumissa on mukava vaihtaa kuulumisia muiden samoissa työtehtävissä olevien kanssa ja nähdä vanhoja opiskelukavereita.

Tapahtumien järjestämisessä on keskitytty tekemään nuoria kiinnostavia asioita ja kokeiltu myös erikoisimpia lajeja, joita ei normaalisti omalla kaveriporukalla ehkä tule kokeilleeksi. Esimerkiksi curling ja ammuntarata saivat erittäin positiivisen vastaanoton. Tapahtumien järjestämisessä otetaan huomioon myös kävijöiden toiveet. Toimintaa kehitetään jatkossa toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan.

14.5.2016 pidettiin Paintball- ja saunailta. Tapahtumaan osallistui yli 10 henkilöä. Paintball pidettiin perinteisesti Sissos-areenalla Jätkäsaaressa. Pelien jälkeen lähdettiin saunomaan Punavuoreen. Tapahtuma oli ensimmäinen, josta tehtiin yleiseen jakoon Facebook-tapahtuma.

2.12.2016 järjestettiin HRMY nuorten pikkujoulut. Pikkujouluihin osallistui 16 henkeä. Pikkujoulut vietettiin HRMY Himoksen majoilla. Tarkoitus on tehdä pikkujouluista vuosittainen perinne.

Tavoitteena on järjestää vuosittain noin neljä erikokoista ja erilaista tapahtumaa. Nuoria houkutellaan mukaan toimintaan kouluihin tehtävillä käynneillä sekä rohkaisemalla tapahtumissa käyviä kutsumaan ammattiystäviänsä mukaan.

Vuoden 2016 tapahtumissa huomattiin, että tapahtumia odotetaan innolla ja jokaisessa tapahtumassa kysellään jo mitä seuraavaksi ja milloin. Osa osallistujista on jo saatu vakiinnutettua. Joka kerta on myös ollut muutama uusi kasvo mukana.

Vuosi 2016 oli keskimääräistä hiljaisempi toiminnan osalta, mutta vuodelle 2017 on jo selvät suunnitelmat.

Nuorten Kerho vetäjänä toimivat Tommi Peuhkuri ja Teemu Appelgren

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti