Puheenjohtajan palsta, syksy 2016

Hyvät ammattiveljet ja -sisaret, kesä alkaa olla ohi.

RKL:n kesäpäivät vietettiin kesäkuussa Helsingissä sään ollessa aurinkoinen. Järjestettyihin tapahtumiin oli innokkaita osallistujia, kiitos järjestelyissä mukana olleille.

Nyt elokuussa tätä kirjoittaessani hieman isommat kisat eli Kesäolympialaiset ovat käynnissä, sieltä ei Suomelle ole vielä tullut mitaleja...

Rakentaminen pääkaupunkiseudulla on huipussaan. Rakennusmestareista ja insinööreistä on ”pulaa”. On hyvä, että tiedotusvälineetkin ovat jo ottaneet kantaa rakennusmestarien ja -insinöörien koulutuksen lisäämisen tarpeellisuudesta. - Hyvä että siitä keskustellaan.

Toivon kaikkien ladanneen akkunsa hyvin ja viettäneen rentouttavan sekä virkistävän kesän.

Syksy lähestyy ja toiminta yhdistyksessä aktivoituu: syyskuussa mestari-ilta, lokakuussa syyskokous, marraskuussa teatterit ja Tallinnassa pikkujoulutapahtuma. Myös alaosastoilla on syyskaudella runsaasti toimintaa.

Toivotan kaikille oikein hyvää alkavaa syksyä ja menestystä toimissanne.

Hannu Vehviläinen,
Puheenjohtaja
 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti