SUUNNISTUS

Vuosikertomus 2015

Viikoittaisia sarjakilpailuja lähialueiden suunnistusseurojen järjestäminä pidettiin kaudella 2015 seitsemäntoista. Niiden lisäksi järjestettiin RKM:n viestisuunnistus 16.6.2015 Vuosaaressa ja Yö-mestaruuskisat 29.9.2015, A-, B- ja C-sarjoissa Leppävaaran Urheilupuistossa.

Sarjakilpailujen yhteydessä pidettiin seuraavat erikoiskilpailut:

2.6.2015 Pitkät matkat / Helsingin RKM yhdistyksen– yritysten välinen joukkuekilpailu Upinniemessä

16.6.2015 RKM-viesti, Vuosaaressa

18.8.2015 Helsingin ja Espoon RKM-yhdistysten, HeRIA:n ja RIL:n mestaruuskilpailut , Kummelberg Sipoo

25.8.2015 Rakentaja-Rastit ry:n mestaruuskilpailut, Rännarberget, Sipoo

29.9.2014 Yö-suunnistus, A- ,B- ja C-sarjat, Leppävaara.

Lisäksi osallistuttiin 8.-9.8.2015 Rakentajien SM-suunnistuksen mestaruuskilpailuihin Nokialla, Helsingin Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK:sta osallistujia oli henkilökohtaisessa kisassa ja viestissä. Helsingin mitalisaalis oli merkittävä niin henkilökohtaisissa sarjoissa kuin viesteissä.

Kauden aikana kilpailuissa tehtiin 1962 kilpailusuoritusta (RKM-viesti ja Yö-kisa mukaan lukien). Sarjakilpailuissa oli keskimäärin 109 osallistujaa / kilpailu ja yhteensä 1863 kilpailusuoritusta. Edellisenä vuotena kilpailusuorituksia oli 1955 (sarjakilpailussa) ja yhteensä 2126 kilpailusuoritusta. Kauden 2015 päättäjäiset pidettiin 6.10.2015 Kallioniemessä, Helsingissä.

Tiistaisten kilpailujen tulokset olivat kaikkien luettavissa pääsääntöisesti saman viikon keskiviikkona ositteessa www.rakentajarastit. com. Perinteiset yhteenvetolistat kesän suunnistuksista ovat nähtävillä ja tulostettavissa samoilta sivuilta. Kotisivujen ja tulospalvelun kehittämistä jatkettiin edelleen vuonna 2015.

Suunnistusjaoston toimihenkilöt:
Esimies/rahastonhoitaja Sakari Heikkinen
Jäsenet Lea Asmi Bjarne Forstén Arvo Olkkonen

 

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti