MAILAPELIJAOS / Tennis / squash /sulkapallo

Toimintakertomus 2015

Mailapelijaoksen toiminnan tavoitteena on ollut saada yhdistyksen liikunnan harrastajat kiinnostumaan myös mailapeleistä muiden urheilu-liikuntamuotojen lisäksi. Tennis, sulkapallo ja squash ovat suosittuja kunto-urheilulajeja, jotka sopivat lähes kaikenikäisille.

Edellisten toimintakausien tapaan ovat jaoksen vetäjät Martti Rissanen ja Eino Menlös tarjonneet tenniksen perusopetusta aloitteleville harrastajille. Perusopetukseen tarjoaa jaos tarvittavat mailat ja pallot sekä varaa harjoitusvuorot tennishalleilta.

Yhdistyksen aktiiviset tenniksen harrastajat harjoittelevat itse varaamillaan pelivuoroilla pääkaupunkiseudun tennishalleilla. Pelaajat maksavat itse pelivuoronsa käyttäen yhdistyksen tukemia liikuntaseteleitä ja pelaavat itse hankkimillaan pelivälineillä. Jaoksen vetäjät tarjoavat valmennusta ja valmennustietoutta myös halukkaille aktiivisille harrastajille.

Monet jaoksen kilpailevat pelaajat ovat osallistuneet tennishallien järjestämiin kaksin- ja nelinpelisarjoihin. Moni pelaa myös kansallisissa kilpailuissa ja Suomen Tennisliiton järjestämää sarjatennistä vaihtelevalla menestyksellä. Kilpailukulunsa maksavat pelaajat itse.

Kiitämme aktiivisia harrastajia ja kilpatenniksen pelaajia osallistumisesta jaoksen toimintaan. Pelaajat ovat hoitaneet harjoittelu- ja kilpailutoimintansa varsin omatoimisesti.

Haastamme kaikki tenniksestä kiinnostuneet työikäiset, veteraani- ja nuortenkerhon sekä opiskelijajäsenet kokeilemaan. Ikä ei ole uuden harrastuksen aloittamisen este.

Squashin ja sulkapallon harjoitusten vetäjiksi tarvitsemme apuvoimia. Asiasta kiinnostuneita pyydämme ottamaan yhteyttä jaoksen vetäjiin.

Jaoston toiminnasta olemme tiedottaneet yhdistyksen jäsenlehdessä, kotisivuilla ja sähköpostin välityksellä suoraan pelaajille.

Kunnossa kaiken ikää toivottavat jaoksen vetäjät Martti Rissanen ja Eino Menlös

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti