HIIHTO- JA YLEISURHEILUJAOSTO

Vuosikertomus 2015

Jaoston puheenjohtajana ja sihteerinä toimi Raimo Hartonen. Jäseniä olivat: Ilkka Wastimo, Veikko Luode ja Kalevi Vikman.

Hiihto- ja yleisurheilujaosto järjestää yhdistyksen mestaruuskilpailut hiihdossa molemmilla hiihtotavoilla, maastojuoksussa kevät- ja syyskilpailut sekä yleisurheilun, jossa lajeina ovat 100 m, 1500 m, pituus ja kuula.

Hiihdon kannalta talvi 2014 - 2015 oli jälleen huono ja hiihtämään pääsi pääkaupunkiseudulla lähinnä tykkilumetetuilla laduilla. Paloheinän ulkoilumajan remontin johdosta kaupungin liikuntavirasto myönsi kilpailuluvan niin myöhään, ettei kilpailukutsua saatu jäsenlehteen. Yhdistyksen hiihdot HIIHTO- JA YLEISURHEILUJAOSTO päästiin taas kuitenkin hiihtämään Paloheinän tykkilumella. Perinteisellä hiihtotavalla hiihdettiin 12.2.. Osanottajia oli 10. Vapaan hiihtotavan hiihdossa 5.3. oli 11 hiihtäjää.

Liiton mestaruuskilpailut pidettiin 7.3. Haminassa todellisen vesikelin vallitessa. Hiihtotyyli oli perinteinen. Yhdistyksestämme oli 6 osallistujaa. Voittajiksi selviytyivät M40 sarjan Juha Leivonen kilpailujen nopeimmalla ajalla, M55 Jukka Pettershon, M60 Risto Jokiniemi ja rouvien Eila Hartonen. Viestin B-sarjan voitti Helsinki joukkueella Jukka Pettershon, Risto Jokiniemi ja Juha Leivonen. Raimo Hartonen saavutti pronssia M65 sarjassa. Joukkue Eila Hartonen, Ilkka Wastimo ja Raimo Hartonen saavuttivat D-sarjan viestissä pronssia.

Kevätmaastojuoksussa 23.4. Pirkkolassa oli mukana 7 juoksijaa ja syksyllä 24.9. 6 juoksijaa ja 3 kuntosarjan kävelijää.

Yleisurheilussa kilpailtiin 26.8. Pukinmäen kentällä. Osallistujia oli 7 ja lajisuorituksia kertyi 16.

Liiton kesäpäivien yhteydessä yleisurheilussa ja maastojuoksussa kilpailtiin 22.8. Ylivieskassa. Yhdistyksestämme oli mukana vain kaksi kilpailijaa. Ilkka Wastimo voitti M70 sarjan maastojuoksun kilpailun nopeimmalla ajalla. Kilpailijoiden ikärakenteesta kertoo se, että Wastimo oli nuorin osallistuja ja täytti joulukuussa 70 vuotta. Veikko Luode M75 sarjassa saavutti pituudessa hopeaa ja pronssia 1000 metrillä ja kuulassa.
 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti