GOLF-JAOS

Vuosikertomus 2015

Päättynyt kausi oli yhdistyksen golf-jaoksen 25. toimintakausi. Jaoksen tarkoituksena on antaa jäsenille mahdollisuus yhteen suosituimmista liikuntamuodoista eli golfin harrastamiseen harjoitusten ja kilpailujen merkeissä. Golf on suosittu liikuntamuoto, joka sopii kaikenikäisille harrastajille.

Jaos ei ole golf-seura, vaan jäsenistö kuuluu noin 40:een eri golf-seuraan. Jaoksen jäsenmäärä oli kauden päättyessä 97.

Jaoston puheenjohtajana on toiminut Raimo Kostiainen ja kilpailutoiminnan vetäjänä Matti Väätänen.

Kokoukset
Jaoksen vuosikokous pidettiin 13.4.2015. Vuosikokouksen lisäksi kokouksen valitsema työryhmä on pitänyt omia palavereitaan ja monia puhelin- ja sähköpostineuvotteluja.

Kilpailut
Kaupunkiottelu Helsingin ja Tampereen yhdistysten kesken pelattiin 27.7.2015 Helsingin yhdistyksen järjestämänä Kytäjä Golfin kentällä.

Jatkoimme neljän kaupungin RKM-yhdistysten kesken pelattavaa kaupunkiotteluiden sarjaa. Kilpailu pidettiin 3.8. Messilä Golfin kentällä Lahden yhdistyksen järjestämänä.

RKL:n golf-mestaruudet ratkottiin 22.8. Hiekkasärkät Golf Oy:n kentällä Kalajoella Ylivieskan seudun yhdistyksen vastatessa kilpailun järjestelyistä. Oman yhdistyksemme jäseniä oli mukana 18. Kilpailun tulokset ovat nähtävissä RKL:n nettisivuilla.

Yhdistyksen omat mestaruuskilpailut järjestettiin Keimola Golfin Saras-kentällä 3.9. Kilpailun tulokset on julkaistu yhdistykseen jäsenlehdessä.

Tiedottaminen
Jaosto tiedottaa kokouksistaan ja kilpailuistaan pääsääntöisesti jäsenlehdessä sekä jäsenille postitetuilla tiedotteilla ja sähköposteilla.
 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti