AMPUJAT

Vuosikertomus 2015

 Vuosi 2015 oli ampujien 47. toimintavuosi. Ammunnan harrastus jatkuu. Tämän vuoden kilpailutuloksia löytyy yhdistyksen ja keskusliiton nettisivuilta www.hrmy.fi ja www.rkl.fi

Vuoden ammunnat alkoivat Sipoossa SMY:n radalla haulikon merkeissä: 2.6.metsästysammunta ja 9.6. skeet ammunta. 25.8. oli vuorossa metsästys trap. 2. 8. ammuttiin hirviammunnan täyskilpailu eli 4+6+10 laukausta.

Ammunnoissa oli vaihteleva sää. Osanotto oli määrällisesti aktiivisempaa kuin aikaisemmin. Yleisessä sarjassa oli mukavasti väkeä.

Keskusliiton Kesäkisat oli määrä pitää elokuussa. Ne peruuntuivat, koska Ylivieskaan pyssymäelle oli ilmoittautunut vain kaksi osanottajaa. Syy lienee pitkissä välimatkoissa.

Kompak ammuntaa harjoiteltiin myös muiden haulikkolajien ohella ja siihen on tilaisuus SMY:n radalla. Laji tarjoaa haastetta ja käytännön läheisiä tilanteita metsästäjille.

Ratakäyttäytyminen ja turvallisuus ovat hyvin painotettuja asioita, joissa olemme valmiita myös opastamaan ja neuvomaan tarvittaessa niin uusia kuin jo kokemusta omaavia harrastajia. Kilpailut ovat mukavaa ja haastavaa vastapainoa arjen keskellä. Saattaapa olla että joku yllättää itsensä ja muut.

Olemme paikalla koska tämä laji on haastava ja haastaja löytyy korvien välistä.

Vuoden 2016 Keskusliiton kesäpäivien yhteydessä pidettävät kilpailut järjestetään Helsingissä. Kisoihin valmistautuminen alkaa huhti-toukokuussa, kun radat taas avataan ja aurinko kiipeää korkeammalle. Ratoja löytyy Sipoon lisäksi myös Karkkilasta, mikäli matka sattuu paremmin.

Ampumajaoksen vetäjä on Esa Säntti. 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti