RAKENNUSMESTARIVETERAANIT

Toimintakertomus 2015

Kerhon hallitus vuonna 2015
Puheenjohtaja Pentti Paavola
Sihteeri Leila Nieminen
Varapuheenjohtaja Martti Saarinen
Muut jäsenet: Heikki Autio, Eino Menlös,
Timo Saarikko ja Matti Vuorensola.

Toimikauden aikana hallitus kokoontui seitsemän kertaa.

Kerhon toimintaa toteutettiin hallituksen laatiman toimintasuunnitelman mukaisesti kuukausitapaamisien, tutustumiskäyntien, virkistysmatkojen ja kuntoilutapahtumien muodossa.

 • 26.1.2015 kerhon hallituksen kokous yhdistyksen toimistolla. Kerhon varapuheenjohtajaksi valittiin Martti Saarinen ja sihteeriksi Leila Nieminen. Hyväksyttiin kylpylämatkatarjoukset Viroon 17.– 19.9.2015 tehtävästä matkasta. Yhdistyksen järjestösihteerin vaihduttua tilinkäyttöoikeus ja verkkopankkitunnukset rakennusmestariveteraanien tiliin päätettiin myöntää uudelle järjestösihteerille Sanna Eroselle.
 • 26.1.2015 Rakennusmestariveteraanikerhon kevätkokous yhdistyksen toimistolla. Kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2014 toimintakertomus. Kokouksessa oli läsnä 25 kerhon jäsentä.
 • 23.2.2015 Rakennusmestariveteraanikerhon kuukausikokous Pirkkolan urheilupuiston Cafe Pirkkolassa. Kokouksessa oli läsnä 20 yhdistyksen jäsentä.
 • 23.3.2015 kerhon hallituksen kokous yhdistyksen toimistolla.
 • 23.3.2015 Rakennusmestariveteraanikerhon kuukausikokous yhdistyksen toimistolla. Kokouksessa oli läsnä 20 yhdistyksen jäsentä. Kuultiin Anu Karhusen / Resmedi luento uniapneasta ja sen hoidosta.
 • 27.4.2015 kerhon hallituksen kokous yhdistyksen toimistolla. Hyväksyttiin kerhon sääntöihin tehtävät muutokset, jotka on käsiteltävä vielä kerhon syyskokouksessa.
 • 27.4.2015 Rakennusmestariveteraanikerhon kuukausikokous yhdistyksen toimistolla. Keskusteltiin kerhon sääntömuutoksista ja kerhon ensi vuonna olevasta 40-vuotisjuhlasta.
 • 28.4.2015 vierailu Vantaan Energian jätevoimalassa. Tutustumismatkalle osallistui 30 yhdistyksen jäsentä.
 • 18.5.2015 kerhon hallituksen kokous Kallioniemessä. Kokouksessa hyväksyttiin kerhon syyskauden ohjelma. Ohjelma on tarkentunut siten, että marraskuussa tehtävän Ruotsinmatkan pääkohteeksi valittiin Uppsala.
 • 18.5.2015 Rakennusmestariveteraanikerhon kevätkauden päätöskokouksessa Kallioniemessä oli läsnä 21 yhdistyksen jäsentä. Kahvittelun ja keskustelun jälkeen nautittiin vielä virvokkeita ja grillattiin makkaraa, myös sauna oli kuumana.
 • 26.6.2015 kerhon hallituksen kokous yhdistyksen toimistolla. Käsiteltiin puheenjohtajan laatima ensi vuoden talousarvio ja toimintasuunnitelma.
 • 17. – 19.9.2015 virkistys- ja kuntoilumatka Viroon. Kohteena oli jo neljännen kerran Tallinnan naapurikunnassa sijaitseva Viimsi Spa kylpylä. Matkalle osallistui 53 henkilöä.
 • 28.9.2015 kerho hallituksen kokous yhdistyksen toimistolla. Kokouksessa käsiteltiin syyskokouksen asialistaa ja loppusyksyn toimintaohjelmaa.
 • 28.9.2015 Rakennusmestariveteraanikerhon syyskokous yhdistyksen toimistolla. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Pauli Pesonen ja sihteeriksi Leila Nieminen. Kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2016 toimintasuunnitelma ja talousarvio. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Pentti Paavola. Timo Saarikon tilalle hallitukseen valittiin Martti Raulus. Erovuorossa olevat hallituksen jäsenet Eino Menlös ja Leila Nieminen valittiin uudeksi 2-vuotiskaudeksi. Hallituksen jäseninä jatkavat Heikki Autio, Martti Saarinen ja Matti Vuorensola. Kokouksessa oli läsnä 17 kerhon jäsentä. Kokouksessa hyväksyttiin kerhon sääntöjen muuttaminen RKL:n senioreiden sääntöjen mukaisiksi. Säännöt lähetetään vielä yhdistyksen hyväksyttäviksi.
 • 26.10.2015 Rakennusmestariveteraanikerhon kuukausikokous yhdistyksen toimistolla. Kokouksessa oli läsnä 16 yhdistyksen jäsentä.
 • 4.-6.11.2015 veteraanien syysristeily Tukholmaan ja tutustumiskäynti Uppsalaan. Matkalle osallistui 44 henkilöä.
 • 23.11.2015 kerhon hallituksen kokous yhdistyksen toimistolla.
 • 23.11.2015 Rakennusmestariveteraanikerhon kuukausikokous yhdistyksen toimistolla. Kokouksessa oli läsnä 21 yhdistyksen jäsentä.
 • 14.12.2015 kerhon hallituksen kokous yhdistyksen toimistolla. Valmisteltiin pikkujoulutilaisuutta ja suunniteltiin kerhon kevätkauden ohjelmaa, mm. toukokuussa tehtävää Ahvenanmaan matkaa. Päätettiin pitää 40-vuotisjuhlien valmistelun vuoksi hallituksen ylimääräinen kokous 2.8.2016.
 • 14.12.2015 Rakennusmestariveteraanien ja KUPE:n yhteinen pikkujoulutilaisuus yhdistyksen toimistolla. Vietimme yhdessä jo perinteeksi muodostunutta joulujuhlaa elävän musiikin, joululaulujen sekä glögi- ja torttukahvitarjoilun merkeissä. Tilaisuudessa oli yhteensä 35 osanottajaa.

Rakennusmestariveteraanit ovat myös runsaslukuisasti osallistuneet Helsingin Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK ry:n jäseniltoihin ja yhdistyksen sekä KUPE:n järjestämiin tilaisuuksiin.

Kerhon edustajat luottamustehtävissä vuonna 2015
RKL-seniorit: Raimo Järvelä RKL-senioreiden kunniapuheenjohtaja ja Mikko Ojala RKL-senioreiden puheenjohtaja
Yhdistyksen hallitus: Heikki Autio, Timo Saarikko ja Martti Saarinen

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti