Puheenjohtajan palsta 4.6.2015

Hyvää alkanutta kesää kaikille!

Suomi on saanut uuden hallituksen. Hallitusneuvottelut käytiin uudella tavalla? Alkaako hallitus toimia myös uudella tavalla? Se jää vielä arvoitukseksi?

Jäsenlehteä lukiessani huomasin tapahtumakalenterin olevan aivan tyhjä heinäkuussa. Korjataan asia, asuntomessut pidetään Vantaan Kivistössä 10.7. - 9.8.2015. Meillä on RKL:n asiantuntijaneuvontapisteen vetovastuu 10. - 16.7.2015. Olethan jo ilmoittautunut asiantuntijaksi messuständille? Jos et ole, sinulla on siihen vielä mahdollisuus. Sanna Eronen ottaa yhdistyksen toimistossa vastaan ilmoittautujia joko puhelimella tai sähköpostilla.

Muille kesäkuukausille onkin ampujilla ja yleisurheilijoilla tapahtumia pitkin kesää.

Toivotan kaikille lämmintä, rentouttavaa ja muutenkin hyvää kesää!


Hannu Vehviläinen
puheenjohtaja

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti