Arvoisa kunniapuheenjohtaja , hyvät ammattisisaret ja -veljet.

Ensitervehdys koko jäsenistölle näin uuden vuoden alkajaisiksi.

Aivan alkuun haluan kiittää Aria hänen hyvästä ja tavoitteellisesta työstään yhdistyksen hallituksessa, sekä ansiokkaasta työstään yhdistyksen puheenjohtajana. Unohtamatta hänen panoksestaan yhdistyksemme edustajana liiton hallituksessa ja jo viime vuonna liiton puheenjohtajana. Mikä tehtävä toivottavasti jatkuu useampia kauseja. Kiitos Ari Suuret ovat Mestarinsaappaasi täytettäväksi. Tässä taitaakin vierähtää tovi niitä täytettäessä.

Uusi hallitus aloittaa uuden vuoden ja uuden hallituskauden peräti neljällä uudella jäsenellä. Yhdistyksen syyskokouksessa hallitusvastuuseen uusina valittiin Heikki Autio, Harri Holopainen, Tommi Peuhkuri ja Tapio Päiväläinen. Tervetuloa!

Yhdessä me, uudet ja konkarit, muodostamme vahvan hallituksen, joka onkin toiminta edellytys yhdistyksellemme. Tulevana vuotena edessämme on sekä haasteita, että aihetta juhlaan.

Haasteellisena voi pitää talouden luisua, joka jo niin kovin pitkään jatkuneena on tuonut suuria haasteita rakennusalalle. Epävarmuus jäädyttää uusia hankkeita, niin suurilla- , kuin pienilläkin rakennushankkeilla. Nyt tarvittaisiin poliitikoilta tekoja, jotta tuo luisu ei pääsisi hallitsemattomasti kiihtymään. Edessä on eduskuntavaalit, jotka saavat poliittiset päättäjät entistä varovaisemmiksi päätöksen teossa. Toivokaamme ja uskokaamme,että käänne parempaan on jo nurkan takana. Kenties jo keväällä voimme huomata rakentamisen kasvun vihdoin alkaneen, niin korjauskuin uudispuolellakin.

Ei niin synkkää, etteikö mukaan mahtuisi aihetta juhlaankin. Vuosi 2015 tuo tullessaan liiton 110 – vuotisjuhlan,jossa olemmme luonnollisesti osalllisina. Oma yhdistyksemme juhlii 110 vuotisjuhliaan vuonna 2016. Aloittakaamme uusi vuosi positiivisella mielellä. Positiivisella asenteella selätämme niin epävarmat ajat, kuin teemme juhlavuosistamme onnistuneet. Ja kuten edeltäjäni niin osuvasti meitä muistutti, rakentaminen ei lopu koskaan. Tuohon ei voi muuta lisätä, kuin että ainoastaan työmaat vaihtuu. Ja missä työmaa ,siellä tarve mestarille.

Puheenjohtaja
Hannu Vehviläinen
 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti