SUUNNISTUS

Vuosikertomus 2014

Viikoittaisia sarjakilpailuja lähialueiden suunnistusseurojen järjestäminä pidettiin kaudella 2014 seitsemäntoista. Näiden lisäksi järjestettiin RKM:n viestisuunnistus 17.6.2014 Espoon Hanikassa ja Yö-mestaruuskisat 23.9.2014, A-, B- ja C-sarjoissa Espoon Leppävaaran urheilupuistossa.

Sarjakilpailujen yhteydessä pidettiin seuraavat mestaruuskilpailut:

3.6.2014
Pitkät matkat / Helsingin RKM-yhdistyksen – yritysten välinen joukkuekilpailu, Karhusuon koulu Espoo

19.8.2014
RIL:n, Helsingin ja Espoon RKM-yhdistysten mestaruuskilpailut, Fiskträsk Sipoo

26.8.2014
Rakentaja-Rastit ry:n mestaruuskilpailut, Lepsämä Nurmijärvi

Lisäksi osallistuttiin 16. - 17.8.2014 Rakentajien SM-suunnistuskilpailuihin Uudessakaupungissa. Helsingin Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK:sta osallistujia oli henkilökohtaisessa kisassa ja viestissä. Helsingin mitalisaalis oli merkittävä niin henkilökohtaisissa sarjoissa kuin viesteissä.

Kilpailukausi alkoi kahden haastavan lumitalven jälkeen normaalisti Paloheinästä 15.4.2014. Kauden aikana kilpailuissa tehtiin 1 780 kilpailusuoritusta RKM-viesti ja Yö-kisa mukaan lukien. Sarjakilpailuissa oli keskimäärin 105 osallistujaa, viestissä oli mukana 16 joukkuetta ja Yö-kisassa oli 34 kilpailusuoristusta. Edellisenä vuotena kilpailusuorituksia oli yhteensä 1 898. Päättäjäiset pidettiin 30.9.2014 Kallioniemessä, Helsingissä.

Tiistaisten kilpailujen tulokset olivat kaikkien luettavissa pääsääntöisesti saman viikon keskiviikkona ositteessa http://rakentajarastit.com.

Ulf Gerkman palkittiin vuoden ratamestarina syyskokouksen yhteydessä. Ulf toimi ratamestarina suunnistusseura OK-77 järjestämässä viikkokilpailussa nro 8 Espoon Karhusuolla.

Suunnistusjaosto:
Esimies/rahastonhoitaja Sakari Heikkinen
Jäsenet: Lea Asmi, Bjarne Forstén, Arvo Olkkonen

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti